ile bedzie kosztowac ESO po przejscu na b2p? ma ktos o tym jakies pojecie?
Cena
jak narazie cena wystrzeliła do góry nawet do 250 zł... W dniu przejścia na B2P oczekiwałbym ceny na poziomie 150-180zł... Później ewentualnie do 100zł...
Tytuły B2P bardzo często na polskim rynku bronią się w okolicy tych stu zł (nie licząc TSW...)
No to trzeba będzie mieć zaoszczędzić te 150 zł do marca
No to trzeba będzie mieć zaoszczędzić te 150 zł do marca
To nie lepiej kupić teraz grę za 100zł?
kupilbym anie nie dysponuje 100 zl
Po przejściu na b2p, cena pudełka zapewne nie spadnie poniżej 100zł.
Ja zalapalem sie za 90zl na g2a. Ale cena 150zl to realny max jaki moze byc. Sa wersje fakt po 200 i wyzej ale to kolekcjonerki a nas interesuj raczej same keye.
Ostatnio kupiłem za 40 zł, lecz mi sie gra nie spodobała i oddałem ale wczoraj na polskim portalu była o dziwo promocja klucze za 30 zl Kupiłem 10, sprzedam 5 pierwszych za 50 zł, 5 kolejnych za 60. Więc kto pierwszy ten lepszy, pm wyłącznie przez allegro !
@up No właśnie to jest polskie cebulactwo. Promocja jest to gość nie da innym skorzystać tylko wykupi 10 kluczy, a potem będzię sprzedawał drożej. Tak jak na tych wszystkich promocjach w lidlu czy innych sklepach. Wpada o 7 rano 10 mocherów bierze tyle ile uniesie, a potem sprzedaje drożej. Na pewno znajdą się kupcy, bo cena tak czy siak niska, ale nie popieram takiego zachowania.
Btw. Ciekawe co to za klucze, że tak tanio jak od dwóch tygodni poniżej 100 to ze świecą szukać.
Pozdrawiam
Tak się niektórzy śmiali kiedy kupowałem TESO za 34,99... Co za hej wtedy był, że szok. Teraz proponuję kupować za 100 złotych bo będzie jeszcze drożej. Sprzedawcy zwęszyli interes, co zrobić
Jeśli ktoś nie jara się tym tytułem aż tak bardzo (jak np. ja ) to proponuję poczekać do pół roku, a pewnie cena się ustabilizuje i może zrobią jakieś promocje ala GW2.
Jeśli ktoś nie jara się tym tytułem aż tak bardzo (jak np. ja ) to proponuję poczekać do pół roku, a pewnie cena się ustabilizuje i może zrobią jakieś promocje ala GW2.
Proponuję poczekać dwa lata, będzie za symboliczne euro. Prawda jest taka, że kto nie ma kasy ten nie używa. Czekanie na grę, która jest multi mija się z celem - kiedy wejdziemy za kilkanaście miesięcy, nie będziemy mieli z kim grać - na serwerze nie będzie już o co walczyć bo wszystko będą mieli koksy z czołówki.
Ostatnio kupiłem za 40 zł, lecz mi sie gra nie spodobała i oddałem ale wczoraj na polskim portalu była o dziwo promocja klucze za 30 zl Kupiłem 10, sprzedam 5 pierwszych za 50 zł, 5 kolejnych za 60. Więc kto pierwszy ten lepszy, pm wyłącznie przez allegro !
Mógłby ktoś zbanować tego trolla? Gość ewidetnie kłamie, nawet z tym jak obiecywał mi że pożyczy mi grę na 5 minut. 8 Lutego napisał że dnia następnego bez problemu mi pożyczy, do tej pory mnie ignoruje.
Tak się niektórzy śmiali kiedy kupowałem TESO za 34,99... Co za hej wtedy był, że szok. Teraz proponuję kupować za 100 złotych bo będzie jeszcze drożej. Sprzedawcy zwęszyli interes, co zrobić
Heh no ja trochę żałuje że wtedy nie kupiłem, ale zachowałem się jak typowy cebulak, czekałem aż gra przejdzie na f2p
A co do tematu, proszę was, zanim cokolwiek napiszecie przeczytajcie mój podpięty temat, zamieściłem tam sklep z ceną za 73zł.
Ehem
Out Of Stock
Już dziś gadaliśmy o tym w temacie o najtańszej ofercie z kluczem.
ile bedzie kosztowac ESO po przejscu na b2p? ma ktos o tym jakies pojecie?