zalozylem bloga z gameplayami i downloadem gier romow gba. Chcialbym troche wypromowac stronke i kazdy klik sie przyda,a moze ktos cos sciagnie ? ; p
Centrum emulacji gier GBA
Stare jak świat, nudne. Wolę ściągnąć jakiegoś MMORPG niż np. pokemony na GBA
@up: nie jesteś sam na świecie... nie obchodzi mnie że tobie się to nie podoba... Rozumiem - wolność słowa, ale krytyka na każdym kroku jest trochę chora.
@topic: muszę przyznać że całkiem nieźle Ci poszło od wczoraj
Wejdę, jak będę szukał jakiegoś Roma
@vXv
to blog dla ludzi ktorzy tak jak ja uwielbiaja stare gry i ich klimat. Jak narazie tylko Gameboy advance , ale w planach o wiele wiecej ;p
Dla Ciebie moze to jest nudne,ale mnie taki wazacy 5 mb rom daje wiecej frajdy niz jakis mmorpg
@Sqito
dzieki za mile slowa,staram sie jak moge zeby przyciagnac ludzi na bloga i poswiecam mu sporo czasu
Ubolewam tylko trochę nad tym że strona jest prowadzona po angielsku ;/ Ale wiadomo o co chodzi ;]
Całkiem ładnie prowadzona stronka , fajnie że dodajesz filmiki z małym GamePlay'em.
Jak coś będę potrzebował to wiem skąd ściągnąć
Ubolewam tylko trochę nad tym że strona jest prowadzona po angielsku ;/ Ale wiadomo o co chodzi ;]
jutro dodam tlumaczenie na pare jezykow ;p
Istnieje opcja Edytuj żeby nie było ;]
A poza tym to myślałem że zrobisz ręczne tłumaczenie a nie wsadzisz do translatora...
Chcialbym znac tyle jezykow ;p. Na blogu ogolnie nie ma duzo tekstu, wiec wydaje mi sie, ze to wystarczy.Tak ,istnieje opcja edytuj, zazwyczaj tak jest, ze po 24h moge znowu napisac posta.
Szczerze to mi to nie przeszkadza ale na świecie są ludzie którzy z pewnością by się czepiali ;]
zalozylem bloga z gameplayami i downloadem gier romow gba. Chcialbym troche wypromowac stronke i kazdy klik sie przyda,a moze ktos cos sciagnie ? ; p