CGEM.PL - Fail Roku

Witam,

Dzisiaj wieczorem natchnąłem się na społeczność CGEM ...

Pomyślałem sobie, że fajnie byłoby dołączyć do większej ilości graczy.

Wchodzę na ts-a (185.5.96.166:9987) i d*p. Ban z serwera. Napaliłem się na granie, ale przez niekompetencje ludzi z CGEM nie mogę. Banują wszystkich jak leci (prosiłem kumpla żeby sprawdził). Nie polecam tej społeczności ze względu na brak jakiegokolwiek porozumienia z administracją. Wchodzisz na ts-a = BAN

Najbardziej wnerwia to, że widzisz reklamy, myślisz, że są to ludzie odpowiedzialni a tu d*p Ban z serwa. Jakby administracja to napalony nastolatek wiecznie wkurzony na wszystko... Żałosne

Pozdrawiam Medriv.

Rozumiem, a konto założyłeś bo się chciałeś pochwalić?

Ehh... coraz bezczelniejsze te reklamy.

Nie konto założyłem żeby ostrzec... Nie mam 10 lat i wolnych dni. Dużo ludzi dla twojej wiadomości pracuje i nie ma czasu na faile jak CGEM. Jeśli tego nie rozumiesz to twój problem...

Ale po co wrzuciles to do przedstaw sie? Nie dziw sie ze cie zjada ludzie...od takich rzeczy jest hydepark

Może ze względu na to, że dużo ludzi tu wchodzi, którzy szukają takich społeczności. Jeśli będzie ciśnienie to poproszę o przeniesienie tematu

Zły dział, temat przenoszę. A tą społeczność doskonale znamy. Coś tam ostatnio się namieszało, ale wspomnienia co do niej mamy nie ciekawe.

crracked, poważnie?

Tylko ja odkryłem, że to kryptoreklama?

Coś się ostatnio takie akcje nasiliły: "Cześć. Odwiedziłem pewien serwer, ale tam są głupi i nie kompetentni ludzie. Znalazłem inny. Polecam! Jest bardzo fajny. Jestem Mesjaszem i wam pomagam, latając po stronach i głoszą dobrą nowinę, że jednak jest fajny serwer".

Oj dziękuję za porównanie do Mesjasza, ale dla twojej wiadomości- Nie, Nie jestem nim...

A czy to jest karalne, że chcę polecić społeczność? Wielu ludzi szuka dużych grup graczy... Ja tylko ostrzegam i polecam... nie reklamuje... Polecam przestudiować znaczenie słowa "reklama"

To poleć go osobno, a nie przy okazji (a raczej przede wszystkim) gnojąc inną społeczność. Bo to co robisz to jest kryptoreklama. To tak na marginesie. (Ogólnie z ludźmi stamtąd nigdy spięć nie miałem więc narzekać nie będę.)

BTW. Konto założone na chybcika tylko po to by napisać ten temat i ty uważasz że nikt nie próbuje tu nikogo reklamować? Bullshit.

Proszę bardzo :) Reklamy nie ma, ale jechał na CGEM będę, bo zostałem potraktowany jak gówno... Tak samo traktuję ich...

A konto było założone do tego tematu, by OSTRZEC ! (caps lock dla ludzi z kłopotem czytania ze zrozumieniem)

Nyaaa~? Jakbyś nie zauważył opisałem w kilku zdaniach Jak mnie potraktowali na ts-ie z CGEM-u a polecenie Novasociety zajęło jedną linijkę... Jeśli masz kłopot z oczami to polecam okulary...

( nie wciskaj kitu, że temat założony by reklamować)

Kryptoreklama negatywna macie na mysli ? aha..

nie mialem nigdy do czynienia z CGEM, ale teraz gdybym mial miec z nimi cos wspolnego to ograniczylbym zaufanie jeszcze bardziej .

Za duży Offtop, temat oklepany, a inni nie potrafią dostosować się do dyskusji.

Witam,

Dzisiaj wieczorem natchnąłem się na społeczność CGEM ...

Pomyślałem sobie, że fajnie byłoby dołączyć do większej ilości graczy.

Wchodzę na ts-a (185.5.96.166:9987) i d*p. Ban z serwera. Napaliłem się na granie, ale przez niekompetencje ludzi z CGEM nie mogę. Banują wszystkich jak leci (prosiłem kumpla żeby sprawdził). Nie polecam tej społeczności ze względu na brak jakiegokolwiek porozumienia z administracją. Wchodzisz na ts-a = BAN

Najbardziej wnerwia to, że widzisz reklamy, myślisz, że są to ludzie odpowiedzialni a tu d*p Ban z serwa. Jakby administracja to napalony nastolatek wiecznie wkurzony na wszystko... Żałosne

Pozdrawiam Medriv.