Witam. Wykonałem challenge i mam taki jak by medal/odznakę w liście z questami i jak najeżdżam na to myszką to pisze "click to dismiss". Powinienem na to kliknąć i to jest zaliczone czy to się jakoś oddaje do npcka?
Challenges
Nie musisz klikać, ale możesz. Po prostu ikonka zniknie. Jest to zaliczone i po naciśnięciu H na górze masz ich ilość i rozdajesz je w skilach, na początku 1 skill to 1 taki challange, ale później to 10 takich na 1 skill potrzeba. Gdzieś czytałem, że te skile da się wszytkie odblokować bo tych wyzwań jest sporo i nie musisz się martwić, że źle rozdałeś.
Po 80lvlu dalej się expi i za każdy kolejny "poziom" dostajesz skillpointa, więc teoretycznie możesz mieć ich nieskończoność. Naprawdę nie warto się tym przejmować. Bardziej przejmowałbym się źle rozdanymi traitsami.
Po 80lvlu dalej się expi i za każdy kolejny "poziom" dostajesz skillpointa, więc teoretycznie możesz mieć ich nieskończoność. Naprawdę nie warto się tym przejmować. Bardziej przejmowałbym się źle rozdanymi traitsami.
True, na tą chwilę (80lvl) mam 115sp i wszystkie skille odblokowane.
Taitsy resetuje sie u trainera, za smeisznie male pieniadze, skill pointy sie zbiera, aby kupic bloodstone czy cos takiego za 200sp, sluzy on do craftu legendarnych itemow.
ok, dziękuje za odpowiedź
Witam. Wykonałem challenge i mam taki jak by medal/odznakę w liście z questami i jak najeżdżam na to myszką to pisze "click to dismiss". Powinienem na to kliknąć i to jest zaliczone czy to się jakoś oddaje do npcka?