Champ

@n4zArh

Po resecie ELO po seasonie 1 zrobiłem konto i nie gram rankingowych, dopóki nie znajdę teamu .

Konto stare: TenzJP.

Top ELO w seasonie 1: 2148.

W 2 trochę pograłem, głownie 3v3, ale później po opuszczeniu teamu rankedów nie gram .

Wszystko dotyczące DoT (damage over time) można przeczytać tutaj:

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Damage_over_time

Ja nie kontrowałem, tylko inny koleś, także wiesz.Wszystkie twoje posty w tym dziale mnie irytują, nie dość, że sam się przyznałeś, że rankedów NIGDY nie grałeś, to jeszcze piszesz bzdety typu, że veigar to najlepszy pick na mida, nie mówiąc już u kulturze osobistej.

ahhahah mowilem ze rankedow nie gralem? Widzisz dziecko! Nawet nie potrafisz rozpoznac sarkazmu chyba twoj mozg zatrzymal sie na etapie podstawowki a ze uczeszczasz do gimnazjum to jeszcze masz czas by nadrobic zaleglosci. I nie ucz mnie czym jest kultura osobista bo chyba nie masz zielonego pojecia co oznacza ten termin zapewne od starszych kolegow uslyszales i teraz powtarzasz

@Aizen

Twoja kultura osobista jest, niestety, na niskim poziomie .

@Aizen, ja nie powiem kto jest w stanie umysłowym tzw. "gimbusa".To, że jesteś starszy a głupszy świadczy o poziomie twojej inteligencji i kultury.Sam się przyznałeś, że nie grasz rankedów jak pisałeś o veigarze......

ahhahah mowilem ze rankedow nie gralem? Widzisz dziecko! Nawet nie potrafisz rozpoznac sarkazmu chyba twoj mozg zatrzymal sie na etapie podstawowki a ze uczeszczasz do gimnazjum to jeszcze masz czas by nadrobic zaleglosci. I nie ucz mnie czym jest kultura osobista bo chyba nie masz zielonego pojecia co oznacza ten termin zapewne od starszych kolegow uslyszales i teraz powtarzasz

Znaki przystankowe...

@UP

Przestankowe* qq

Popisałeś się .

Kocham takie osoby, które poprawiają innych, a same popełniają ten sam/podobny błąd ^^

Co nie owca ??

@Down to pokaż mi gdzie kogoś niby "zdissowałeś", bo ja takiego czegoś nie widzę, a jeżeli cie o to poprosiłem, to chociaż zrobiłbyś to dobrze.

PS to nie ja mówiłem o znakach przestankowych, tylko inna osoba z tego co pamiętam, aha no i jeszcze twoje dobre polskie znaki i każdy dobry przecinek w zdaniu też robi swoje.

Kocham takie osoby ktore mi placza na skype zebym zdissowal kogos na forum bo same nie potrafia...

Co tam Gruca ?

A co do bohatera tak jak ktos wyzej napisal sprobuj gp.

Owni system swoimi critami na kazdej lini, szczegolnie jezeli ktos ma male survi a ty masz runy chance for crit :).

No i nie zapominajmy o jego trutce ktora dobija nie jednego killa.

Od szukania bohaterow jest inny temat, tak ciezko go znalezc? Zamykam.

A co do reszty - wasze wypowiedzi swiadcza o jakosci komjuniti LoL'a. Jest zalosne.

Poszukuję champa, który podstawowymi atakmi będzie zatruwał wroga, posiadam już teemo, ale rozważam jeszcze Twitcha, może wy macie jeszcze jakieś propozycje ?