Poszukuję champa, który podstawowymi atakmi będzie zatruwał wroga, posiadam już teemo, ale rozważam jeszcze Twitcha, może wy macie jeszcze jakieś propozycje ?
Champ
Jest już inny temat...przypięty... Hmmm... chyba więcej takich nie ma, ale Singed potrafi wkurzyć. Uruchamiasz skilla, jak biegasz to tworzysz trujący dym za sobą. Cholernie przydatne podczas ucieczki.
Fizz, może nie tyle co zatruwa, ale daje zakłada debuff magiczny, który zadaje ileś tam dmg.
Polecam dariusa dabre ulti i all skile i ma taką jakby zatrucie z pasywu
Gangplank ma w pasywie trutkę.
A Cassiopeia to co? 2 skille "zatruwające". Jeden spowalniający, drugi dający ci MS po trafieniu wrogiego champa.
A Cassiopeia to co? 2 skille "zatruwające". Jeden spowalniający, drugi dający ci MS po trafieniu wrogiego champa.
Cytuję:
Poszukuję champa, który podstawowymi atakmi będzie zatruwał wroga, posiadam już teemo, ale rozważam jeszcze Twitcha, może wy macie jeszcze jakieś propozycje ?
Tak więc nie Cassiopeia. Twitcha nie polecam, do d*py jest. Teemo i Darius to jedyne sensowne pozycje.
@UP
Koleś, nie mów, że postać jest do d*py. Najwyraźniej nie umiesz nią grać . Twitch może sukcesywnie pełnić rolę AD carry, który może zaskoczyć przeciwnika swoim stealthem .
Już lepiej grać twitchem w jungli niż jako adc
@UPKoleś, nie mów, że postać jest do d*py. Najwyraźniej nie umiesz nią grać . Twitch może sukcesywnie pełnić rolę AD carry, który może zaskoczyć przeciwnika swoim stealthem .
Nie potrzebuję rad dotyczących mojej gry od low elo scruba, naprawdę.
Nie potrzebuję rad dotyczących mojej gry od low elo scruba, naprawdę.
Koleś ma rację.A jeszcze widząc twój post odnoszę wrażenie, że więcej niż 1100 elo nie będziesz miał.Ostatnio grałem rankeda i twitch chciał iść mid, każdy go wyzywał, a tutaj co ?? Wybrał go i skontrował Kassadina.Nie raz sam grałem twitchem jungle, jest bardzo dobry, ale na adc się nie nadaje.
@Proxi
Jeśli mówisz, że Twitch jest do du*y, to lepiej nie wypowiadaj się w temacie . Z całą pewnością, mój drogi, moje elo jest większe od twojego, to mogę ci zagwarantować, "low elo scrubie" .
A mnie najbardziej bawią osoby takie jak wy, wszyscy wyzywacie się od low-elo a nie macie jaj żeby podać swój nickname w grze. Żałosne.
Podstawowymi atakami coś na kształt trutki daje (chyba) Fizz, do tego coś podobnego miał chyba Talon (ale nie wiem czy to nie był skill). Poza tym chyba tylko skille z trutką są.
Koleś ma rację.A jeszcze widząc twój post odnoszę wrażenie, że więcej niż 1100 elo nie będziesz miał.Ostatnio grałem rankeda i twitch chciał iść mid, każdy go wyzywał, a tutaj co ?? Wybrał go i skontrował Kassadina.Nie raz sam grałem twitchem jungle, jest bardzo dobry, ale na adc się nie nadaje.
Gdzie ty grasz... Twitch po reworku może konkurować z takimi postaciami jak graves, vayne itp. Dobry harras w early, mocny dmg oraz late game ma najlepsze z ad carry - oczywiście potrzebujemy dobrej farmy i killi.Jaki ty masz elo? 900, że twitch idzie na mida?
Ja polecam branda, jego passyw polega na tym, że po użytym skillu podpala cel, coś ala zatrucie.
@up
mam nick w profilu. eu nordi &east
@Rivi - Nie zgodzę się z tym że Twitch to najlepszy lategame ad carry. Może i ma mocny late ale napewno nie najmocniejszy. Najmocniejszy mają ad carry takie jak Tristana, Kog'Maw, Vayne.
Dlaczego? Tristana - niesamowicie długi range w late + steroid z Q 90% na 5lvl skilla.
Kog'Maw - również długi range + pasywny buff do as z Q + skalowanie dmg z W z %HP co w late jest niesamowicie przydatne dlatego że większość postaci ma dużo HP w late.
Vayne - Buffy do movement speeda które dają jej mobilność + Silver Bolty skalujące się z HP + CC z E + buff do dmg z ultimate + stealth na Q w czasie trwania ultimate.
To daje im przewagę w late. Twitch owszem ma duży range i może trafić kilka postaci jednym strzałem w czasie trwania ulta ale brak uników czy mobilności skazuje go na melt ze strony przeciwnika. Co do jego buffa na as w stealth wystarczy oracle.
//EDIT Przepraszam za offtop i tak długi wywód, ale kiedy widzę że np. X - najlepszy ad carry eva i na każdy setup to włącza mi sie HERO MODE i muszę coś napisać.
@ n4zArth
Czy ja kogoś wyzywam ? Nie ma człowiek pojęcia o grze, to niech nie miesza w głowach osób, które dopiero zaczynają grać .
@ n4zArthCzy ja kogoś wyzywam ? Nie ma człowiek pojęcia o grze, to niech nie miesza w głowach osób, które dopiero zaczynają grać .
Człowieku, zastanów się co mówisz, dopiero potem wmawiaj mi, że nie mam pojęcia o grze.
A ja dalej utrzymuję to samo - jak chcecie sobie udowodnić że macie wyższe ELO, podajcie nickname. Póki co nie da się tego zweryfikować (np. po wpisaniu nicku Nallov znajduję tylko gościa na NA z 0-2 w rankedach [i smerfa na EUNE], a nick Proximum wyrzuca tylko lvl24 na EUW). Skoro z was takie pr0sy, to chyba nic wam nie szkodzi, prawda? No chyba że to co podałem to SĄ wasze konta, ale wtedy raczej nie macie co wyzywać się od low-elo...
I nie bierzcie tego wszyscy do siebie, po prostu reaguję bardzo alergicznie na bullshit w stylu "u mnie na high-elo" czy "nie wypowiadaj się jak się nie znasz, low-elo lamko". Cholera, miszczowie od siedmiu boleści...
Poza tym ma ktoś jeszcze pomysł na to, kto powoduje bleeding/truciznę? Bo jak nie, to temat tutaj można zamknąć.
sam sie nie nadajesz do tej gry jak taki leszcz jak ty bierze twitcha na jungle gdzie u przeciwnikow jest byle jaki off tank to mozesz sobie pomarzyc o wygranej twitch tylko i wylacznie AD a darius tak dla sprostowania to raczej ma krwawienie a nie trucizne a z mojej strony to brand jest dobry ma burna i ulti ktore niszczy team fighty i stuna x.X
Gdzie ty grasz... Twitch po reworku może konkurować z takimi postaciami jak graves, vayne itp. Dobry harras w early, mocny dmg oraz late game ma najlepsze z ad carry - oczywiście potrzebujemy dobrej farmy i killi.Jaki ty masz elo? 900, że twitch idzie na mida?Ja polecam branda, jego passyw polega na tym, że po użytym skillu podpala cel, coś ala zatrucie.@upmam nick w profilu. eu nordi &east
Ja nie kontrowałem, tylko inny koleś, także wiesz.
sam sie nie nadajesz do tej gry jak taki leszcz jak ty bierze twitcha na jungle gdzie u przeciwnikow jest byle jaki off tank to mozesz sobie pomarzyc o wygranej twitch tylko i wylacznie AD a darius tak dla sprostowania to raczej ma krwawienie a nie trucizne a z mojej strony to brand jest dobry ma burna i ulti ktore niszczy team fighty i stuna x.X
Wszystkie twoje posty w tym dziale mnie irytują, nie dość, że sam się przyznałeś, że rankedów NIGDY nie grałeś, to jeszcze piszesz bzdety typu, że veigar to najlepszy pick na mida, nie mówiąc już u kulturze osobistej.