Witam otoz mam pytanie do was, a mianowicie jaki bedzie next champion po pani shyvanie ? pani foxi? Bo 2 patche temu jak i nie dluzej byla reklamowana lisiczka. Shyvana jest juz chyba 4-5 dni a tu zadnego Sneak Peek'a podejzane :>
Champion po lady Shyvanie?
Jest na stronie kalendarz. (na stronie LoLa) Możesz tam sprawdzić.
Czy tylko ja nie widze tego kalendarza?
Yup. Też chciałem se zerknąć co i jak w LoLu ma być i szukam szukam i nic...
To na poratlu na jednej s ostatnich stron jest nius o urodzinach LoLa i tam jest odnośnik.
nastepnym champem bedzie "fizz" kijanka z trojzabem i rekinem
Ja zbieram 6.300 i wlasnie nie wiem kogo kupic smoczyca jest cienka Gravesa znerfili xD dali by jakiegos mrocznego czampa
Gravesa może znerfili , ale nie widać tego tak bardzo.Smoczyca cienka ?? no comment.Wiesz musisz znać builda , a poza tym poczekaj do wtorku bo będzie ona teraz darmowa.
Hmmm znacie jakieś dobre buildy do shyvany? Ogólnie nie dla mnie tylko przyjaciela, na mobafire.com same buildy na tanka :/
Doran's shield > Mercury > Triforce > yommu's ghostblade > Sunfire > FoN > G.A
Hmmm znacie jakieś dobre buildy do shyvany? Ogólnie nie dla mnie tylko przyjaciela, na mobafire.com same buildy na tanka :/
Ten temat nie dotyczy buildów dla Shyv.
@OP: przecież od kilku dni przy logowaniu trąbią o dodaniu Fizza (assassin, preferujący ciągłe zadawanie dmg od burstów, wywołujący rekina pod nogami wroga).
A ja chce liscie......
Też chętnie bym zobaczył ten "kalendarz" po wstępny oblukaniu strony znalazłem tylko "kalendarz" championów prop. przez graczy nic pozatym...
Ludzie kupujcie Fizza!
Już wyszedł - mag assassin, na spotlighcie wygląda super, za tydzień lub dwa w rotacji, mi się bardzo spodobał. Dobry ma pasyw - przenika przez jednostki (jak podczas ghosta) i otrzymuje mniej obrażeń.
Spotlight:
Mi się fizz nie podoba , z magów dla mnie zawsze najlepszymi będą :
-Swain
-Brand
-LeBlanc
-Akali (taka hybryda , ale wolę ją czysto pod ap ;p)
Powiem tak Fizz jest boski
Po 1. Jego dmg + ta niby trucizna z skilla na "W"
Po 2. Jego passyw, bardzo przydatna rzecz
Po 3. Jego ulti, ogromny dmg + polaczanie z ignite + reszta skilli = kill na 100%
Po 4. Jego skill "e" jest chyba jednym z lepszych skilli, Karthtus nie trafi cie nigdy z ulti(jezeli ze bedzie skill na cd, takto moze naskoczyc), mozna omijac chyba wszystkie skille, dobry refleks i jestes OP
Fizz nie jest magiem. To assassyn. Akali też jest pod AP a nikt normalny jej magiem nie nazwie.
Jego E powoduje że jesteś non-targetable, więc nie wiem czy zadziała na skille które nie potrzebują celowania (słup ognia Branda, przykładowo). Przydałoby się przetestować.
PS. Co wy wszyscy się tak na tą lisicę napaliliście? Bo nine-tailed, bo kulka w ręku, bo duże cycki? Weird.
Nie, poprostu ma rzucac kulkami jak czarami Ze bedzie to jakas odmiennosc, i ma miec speeda niezlego. Bynajmniej takie plotki chodza. Bo karykatura-posejdon nie przypadl mi do gustu.
dajcie linka do tej lisicy, a co do shyvana to dobra jest, jak ucieka podpala wszystko co jest za nią, może przeskakiwać przez przeszkody, czyli za drzewa, przez wzgórza itd, transformacja w smoka, i darmowe skille jak w nidalle pewnie
Lisice dodadzą w grudniu albo na nowy rok
dajcie linka do tej lisicy, a co do shyvana to dobra jest, jak ucieka podpala wszystko co jest za nią, może przeskakiwać przez przeszkody, czyli za drzewa, przez wzgórza itd, transformacja w smoka, i darmowe skille jak w nidalle pewnie
Nidalee darmowe czary?! Człowieku weź opuść to forum bo nic nie wiesz na temat LoLa.
@Main
Teraz do League Of Legends dołączy futrzany przyjaciel Volibear. Według mnie będzie to taki offtank, nawet jungler (po przeczytaniu jego skilli).
Ja już ostrze se na niego zęby.
@EvilGirl
Nie trać nadziei. Niedługo będzie. Cierpliwość popłaca. Dasz radę.