Champion Sneak Peek: Karma, the Enlightened One

Co sadzicie o karmie? Bedzie to magiczny champion czy moze riotsowie zrobia nam psikusa i dadza ja mele? Wedlug mnie ap bedzie jej jednym godnym buildem, porozamiwajmy o niej, te screeny przez gonzalesa nie sa w ogule takie zle.. Skoro normal champion skin bedzie taki odrajzdowy to co mozemy pomyslec o dwoch innych?

Ja sądzę tyle, że od czasu Urgota nie było oryginalnego champa. Raczej wątpię żebym ją kupił, niezależnie od zestawu skilli. ;]

Ja sądzę tyle, że od czasu Urgota nie było oryginalnego champa. Raczej wątpię żebym ją kupił, niezależnie od zestawu skilli. ;]

Ja loffam Ionie! :) Kupie ja za cashe ;) Mam Irelie, Caitlyn, Nidaale, Kennena , ( lovely Irelia przywodca ioni, totalny ownacz ) :D

Wedlug mnie , ona bedzie za***istym casterem ;D przepraszam za wulgaryzm :) Bedzie midowala ostro, jak leblanca^^

Riot zapowiadał tanka i supporta w niedalekiej przyszłości, do tego karma ma mieć oprócz many jakiś inny współczynnik używany do jej skilli. Stawiam na supporta ze względu na wachlarz.

Nawet nie podali skilli, a tu już wiesz, że będzie dobra w mid? Pozazdrościć... ;]

Nawet nie podali skilli, a tu już wiesz, że będzie dobra w mid? Pozazdrościć... ;]

to jest tzw. szósty zmysł !

Jakby co to w następnym patchu nerfią hp quinty i mana regen per lvl seale/glyphy. Taki mały leak.

A jak inaczej xD, ale mysle po wypowiedzeniach kolegow ze to prawdopodobnie support bedzie, zawiode sie i zaczne plakac ;?

A tu ba caster d*pie ci zjedzie :D caster ala support jak nida^^

Z tego co o niej zamieścili na str. głównej, to jest ona zwyczajnym klonem LeBlanc, 2 skile podobne do tych co ma LeBlanc( no i coś tam swojego) + tarcza siona. No ale jeszcze nie wyszła więc z tą oceną to się jeszcze wstrzymam, może będzie fajna, ale i tak jej nie kupie.

juz z pol tygodnia sa jej skille

bedzie ona supportem..

Xplode serio? hah:D

W gl kiedy ona na US wejdzie a kiedy na EU ? Chyba US - Sroda Czwartek EU - Czwartek Piatek

tak na serio...

ulti niema+

tak na serio...ulti niema+

Moj ogarniaczu, Phreak , pokazal, sa na nia 2 buildy : Support i Mage

Hm, miałem kilku miesięczna przerwę w LoL-u,czy możecie mi powiedzieć, ile postaci w przeciągu 3-4 miesięcy doszło i czy zaszły jakieś większe zmiany w samej grze?

W samej grze to raczej nie ;p Drobne modyfikacje postaci. A co do nowych charów to ostatnie to:renekton, caitlyn, cassiopeia,trundle. Pewnie przez 4 miechy jeszcze jakas doszla , ale ciezko juz mi ulokowac te postacie w czasie. Moze : lux, lablanc, irelia, swain, sona

Karma ? Widze nie potrafia juz nic nowego zrobic . Ulti ma takie same jak LaBlanc drugi skill prawie to samo . Niczym nie zabłysneli .

Co sadzicie o karmie? Bedzie to magiczny champion czy moze riotsowie zrobia nam psikusa i dadza ja mele? Wedlug mnie ap bedzie jej jednym godnym buildem, porozamiwajmy o niej, te screeny przez gonzalesa nie sa w ogule takie zle.. Skoro normal champion skin bedzie taki odrajzdowy to co mozemy pomyslec o dwoch innych?