Champion Spotlight : Zed, the master of shadows [NIE OFICJALNY]

Chyba nie musze się rozpisywać. Wszystko pokazane jest w filmie przedstawiającym nowego bohatera :

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=PmPbVRbkL1Y&feature=plcp

Dzięki :) Ale wolę

, bardziej że tak powiem, "profesjonalny" :)
Dzięki Ale wolę [media=] , bardziej że tak powiem, "profesjonalny"

Jest on w kompletnie innym stylu.On jest zrobiony na spontanie, po prostu pokazuję on chwilę swojej gry. Ja natomiast chciałem przedstawić to w sposób jak Riot to robi. Czyli na początku skille, potem sama gra, następnie masterki, runy itp. :)

Spotlight zrobiony mizernie. Okropnie się ciebie słucha (doda doad doda dodatkowe). Spotlight na botach? No błagam mówisz, że miałeś tylko 4 osoby. Trudno zrobić custom game na summoners rift? Podobno tzw. Champion Spotlighty mają nam zwrócić uwagę na nowo wychodzącego czempiona, żebyśmy byli nim zafascynowali, żebyśmy bili się o każdy punkt IP i uzbierać tą wymaganą sumę na niego. Po twoim spotlight'cie nie byłbym przekonany w ogóle.

Spotlight zrobiony mizernie. Okropnie się ciebie słucha (doda doad doda dodatkowe). Spotlight na botach? No błagam mówisz, że miałeś tylko 4 osoby. Trudno zrobić custom game na summoners rift? Podobno tzw. Champion Spotlighty mają nam zwrócić uwagę na nowo wychodzącego czempiona, żebyśmy byli nim zafascynowali, żebyśmy bili się o każdy punkt IP i uzbierać tą wymaganą sumę na niego. Po twoim spotlight'cie nie byłbym przekonany w ogóle.

Na PBE ciężko znaleźć takich ludzi uwierz mi ;)

Nie uwierzę bo jestem zalogowany na PBE i jest mnóstwo osób a w publicznym czacie na chwilę obecną są 33 osoby więc trudno popytać i poszukać chętnych?

Ależ tych ludzi ciągnie ostatnio do robienia filmików. Tu filmik, tam filmik ( usunięty ). Połc, pąlc, plącze się ci język :)

talon v2

Zdecydowanie wolę, drugi filmik... gościu przynajmniej miał mutacje i idzie go słuchać xD

Dlatego też go wstałiem. Da się go słuchać normalnie :)

Oj tam, daliby jakiegoś porządnego ranger'a :D. Assasin'ów, w tej grze jest za dużo.

Chyba nie musze się rozpisywać. Wszystko pokazane jest w filmie przedstawiającym nowego bohatera :

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=PmPbVRbkL1Y&feature=plcp