Champion za 6300 IP

"Kupilem za 6300 Nocturna i powiem szczerze ze na 1vs1 to nie ma mocnego o na niego xD"Morgana Jax, Akali, Lee Sin, Renekton, Mordekaiser, Sona AD, phhi jak ja lubię jak ktoś mi mówi, że z tym champem nikt nie ma szans na solo z każdym można wygrać każdym champem i nie mówcie, że nie! weźcie idźcie Soraką na mid i rób full ap build + survi jeśli bedziecie mieli gracza, podkreślam GRACZAo podobnym skilu szansa jest wyrównana jeśli będziecie mieli GRACZA o mniejszych umiejętnościach wygracie wręcz zdominujecie go GRACZ o skilu większym niż wy macie was po prostu zje .
To czy wygrywam/acie/asz nie zależy champ tylko stopień jego opanowania gracz który grał 60 gier Akali pojedzie gracza który grał 10 gier Nocturnem choć jeszcze trzeba wziąć pod uwagę opanowanie last hita (farmy)i EQ nasze i enemy , i nafeedowania(ilości killi), i ewentualne ganki, i enemy team. Są gracze co grają każdą postacią i lubią różnorodność, ale są i tacy którzy mają swojego MAINA, albo kilka ulubionych postaci i grają nimi ciągle. gracze którzy grają każdym razem innym champem wiedzą jak last hitować rangedem, meele, magiem(veigar, annie np. chodzi o last hit skilami) co daję im przewagę w grze liniowej ;]

@btw. Możesz podać, lub lekko opisać swój styl gry

Np.

"Gram lekko ofensywnie lubię nęcić przeciwnika, żeby ten oddawał mi farmę. Nie lubię go od razu zabijać ponieważ potem nie mam spokojniejszej farmy.""Lubie grać offensywnie i długo trzymać się w TF'tach na początku lubię zabić przeciwnika, i nękać go tak długo, aż ich turret padnie. Potem skacze po liniach pomagając innym zniszczyć turrety, łapiąc przy tym dodatkowe fragi.""Lubie pomagać ludzią którzy są na mojej linii np. stunując enemy albo przyciągać/podpychać ich pod naszego turreta"

jeśli napiszesz trochę dłuższą wypowiedź to nawet można dla Cb znaleźć postać która będzie w twoim stylu gry OP, ponieważ OP'ekowość postaci zależy od naszego skila (ale częściej od nowych postaci,żywy przykład co kilku-tygodniowej nowej postaci. Niektórzy nawet nie wiedzą jaką OP'e była Vayne)

Gravesie......................................Riven

-ranged................................................-meele

-do czwartku OP

-slow i ciekawa "zaćma?".........................-stun podbicie

-typowy DPS.........................................-robił bym ją pod off-tanka ;]

różnica jak widać jest (nie chce mi się pisać właściwości każdej z tych postaci) i to nawet rzuca się na pierwszy rzut oka że gra tymi postaciami rożni się jak nie wiem.

No dobrze więc tak :

Lubie grać ofensywnie , tak żeby wróg nie miał dojścia do minionów i bał się podejść.Gram z reguły z kumplem/kumplami.W TF-ach lubię mieć duży wkład , gdy dzięki mnie wygramy oraz nie padać po paru sekundach.Z reguły inicjuje bo nie lubię czekać , obojętnie mi czy AP czy AD , jednak bardzo lubie Fighterów zadających głównie fizyczny dmg.

Jeśli chodzi o moją opinie to Lee Sin pasuje do twojego stylu gry jest to off-tank z dobrym ad możesz w Tf-ach namieszać.....

Wed(ł)ug mnie Skarner jak i Wukong to cioty za przeproszeniem:P , graj małą dziewczynką , która jebie dużem misiem jeb jeb gagagaaag

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree
Wed(ł)ug mnie Skarner jak i Wukong to cioty za przeproszeniem:P , graj małą dziewczynką , która jebie dużem misiem jeb jeb gagagaaag

A przed chwilą widziałem twój temat, gdzie spam leciał podobny jak tutaj. Naprawdę, tego co tu piszesz nie warto komentować bo człowiekowi się słabo robi.

Co do Lee Sina, to dodam jeszcze że jest bardzo dobrym wyborem na jungle, więc zawsze to będzie szansa na odmianę kiedy znudzi ci się laning. :)

Myśle teraz tylko między Wukongiem a Lee Sinem , Widze że w następnym patchu bd buff dla wukonga i całkiem miesza mi to szyki bo byłem prawie pewny na Lee Sina

Witam.

To mój pierwszy post na tym forum :)

A co do tematu to stwierdzam, że Twoje wymaganie w pełni spełni NASUS :D nauczy Cię ta postać last hitować i odnajdywanie właściwej chwilii by przejść z defensywy do ofensywy :) Jego Q wraz z z sheen'em(late game trinity force) jest zabójcze :) a cała reszta itemów to tank itemki więc najcześciej przeżyjesz cały teamfight a czasami nawet jako jedyny zaliczając Ace :D Co do stylu gry to Q, Q, Q, Q, i jeszcza raz Q pod E masz "zone" która obniża armor przeciwnika a W to najlepszy slow w grze imo. A jego ulti mówi same za siebie na 3lvl daje 600 życia trochę AD i wykrada 5% max hp przeciwnika na sekunde więc 1vs2 a i tak wygrasz o ile Cię nie zburstują do samej ziemi :) Naprawdę gorąco polecam Ci ta postać :) i kosztuje tylko 1350 :) przez co będziesz miał jeszcze IP na runy :)

Jesli ktoś chce podważyć wiarygodność mojej wypowiedzi, zapraszam do sprawdzenia mojego konta na EUNE :)

No Nasus bardzo dobra postać, a w najnowszym patchu mają też poprawić Wukonga więc już taki kiepski nie będzie jak niektórzy mówią.

Kupiłem Lee Sina , jest o wiele mocniejszy niż mi się wydawało :

1gra: 8/3/5

2gra: 14/1/11

Więc wspaniale się gra, dzięki za pomoc w wyborze

@Up : Mam już nasusa i pełne 3 strony run Na Castera ,Armor Pen,Attack Speed

Jeśli będziesz kupował następną postać za 6300:

Irelia

Renekton

Za mniejsze kwoty masz:

Olaf

Trundle

Trynde(po prostu musisz mieć ;P)

Moim zdaniem najlepsze offtanki AD

AP

Mordekaiser

Amumu

Nunu

Hybrid:

Irelia

Generalnie po twoich upodobaniach postawiłbym Cię na pozycję solo top jako tank/off tank. Tu masz ciekawy artykuł odnośnie tego typu fighterów: Off tank a jeśli jednak wolisz jungle to podrzucam Jungle Ja generalnie też fighterami najbardziej lubię grać. Solo top bardzo dobrze wyfarmiony minionami jesteś i masz największy lvl w teamie, a w jungle dużo się ruszasz, gankujesz, zawsze trzeba coś robić. Może nawet bym solo top grał, ale już zacząłem w jungle grać i tu zostaję. Generalnie też na high elo grają Udyr solo top, więc coś w tym musi być.

Między Skanarem a Wukongiem wybrałbym Wukonga

Witam dochodzę do magicznej bariery 6.3k IP i zastanawiam się na jakimś fighterem . Myślałem O Skarnerze i Wukongu

Jakieś plusy i minusy ?

Dzięki za wszystko