Championi AP

Potrzebujecie pomocy? pytajcie

Gifa z najnowszego openingu Bleacha masz, no ładnie i avka z fairy tail - tam to się dzieje w mandze. Kiedy wejdzie sezon drugi?

Gifa z najnowszego openingu Bleacha masz, no ładnie i avka z fairy tail - tam to się dzieje w mandze. Kiedy wejdzie sezon drugi?

Gifa i avka sam robilłem XD nie wiem nie czytam mangi bo niemogłbym sie doczekać odcinka xd

Nie rozumiem po co ta gadanina? Autor powinnien dostac warna i ten uzytkownik za off top.

My jednak nie jestesmy idiotami i wiemi jak wejsc w mobafire, znalezc build oraz jakiegos gameplay'a dotyczacego danej postaci. Temat zbedny jak dla mnie..

Ja już mam dośc tych tematów związanych z LoL'em to już jest do przesady jest tyle tematów na tem temat a tu ciagle nowy i nowy już administracja powinna z tym zrobić porządek. Na menu strony są opisane ostatnie tematy jest ich 12 w tym z LoL'a 9 to jest już głupota i tylko spam i spam. Kim grać jaka postać co kupić jest już tyle tematów tyle forum ale nie lepiej spamować tutaj i zawracać d..e innym.

Hatery, tylko byscie dogryzali

Hater? Nie rob sobie prosze jaj widze masz 20 postow, probujesz nabijac. Stanowczo trollom nie.... A pozatym mowie tylko ze to zbedny temat. Przyklad takiego tematu

Kto chce wiedziec jaka bedzie jutro pogoda?

pytania do mnie

bez sensu.......

Temat powinien być zamknięty, zrobi się tu niepotrzebny offtop, tak jak już było wspominane, my wiemy gdzie znaleźć build, chociaż po co go znajdywać jak można samemu go ogarnąć, ja nigdy nie brałem builda od innych i jakoś dobrze na tym wyszedłem.

Zamykam, za dużo offtopu, a wszystkim drogim użytkownikom przypominam, że moderatorzy wiedzą które tematy mają zamknąć, a które nie, nie potrzebujemy wytycznych w formie zbędnego spamu.

Potrzebujecie pomocy? pytajcie