Champions of Regnum - Ignis - Rivijczycy

Witam. Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich nowych, jak i starych wyjadaczy do wspólnej gry w Champions of Regnum. Gra ma swoje lata i nie jest bardzo popularna, ale ma też cos, czego brakuje innym grom MMORPG. RVR system działa tutaj bardzo dobrze. Walki o forty , zamki, mury, inwazję na wrogie miasta pomiędzy trzema grywalnymi realmami. Ignis - tutaj funkcjonuje gildia. Mroczna frakcja żyjąca na pustyniach. Alsius - frakcja, która przybyła z zewnątrz. Na statkach swoich okrętów przybyli krasnoludzi, kozopodobne stworzenia itd. Żyją w górach pokrytych śniegiem. Oraz Syrtis - frakcja wspolzyjaca z naturą pośród lasów. Gra ma swoje lata na karku, ale widok bitew 50vs 50 vs 50 jest spektakularny. Każda klasa - jest ich 6 - ma swoją rolę w drużynie. Gra jest freetoplay z itemshopem. Ciągle rozwijana w swoim tempie (powoli,ale się rozrasta) zatrzymała przy sobie wiernych fanów. Zapraszam serdecznie wszystkich. Pomożemy, doradzimy, przekonany że warto! Korzystamy z TS3 co ułatwia strategie na polu walki. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do frakcji ignis.

Proszę o szept w grze do graczy :

Ferra, Andrzeju, Parent,Armata, Hetros, Mashu.

Gramy przeważnie od 19-23

Już pobieram =3 Kiedyś grałem, i gra mi się bardzo podobała ale samemu było bardzo nudno, napewno się odezwę in game. A jak populacja w gildi, nie trzeba się martwić że gildia zaraz upadnie?! A no i jaki server?

Martwić się trzeba zawsze. Gra jak wspomniałem jest wiekowa i nie cieszy się taka populacja jak kiedyś ,ale nie przeszkadza to znacznie w rozgrywce. Gidlia ma chyba 8 aktywnych graczy. Graczy, którzy mimo przerw, wypalenia zawsze wracają. Myślę że z grami mmo jest na tyle kiepsko że warto dać szansę grze, która utrzymuje stary klimat MMORPG. Serwer oczywiście haven

okey, grę właśnie instaluję, pogram trochę solo, nie chcę robić zamieszania jeśli gra jednak nie przypadnie mi do gustu...

Klan się rozkręca :) Ja akurat gram z przerwami od 2007/2008 wiec gra się nie nudzi :) Oczywiście server Heaven, realm Ignis :)

Również z chęcią dołącze jeżeli jeszcze gracie bo szukam starych mmorpg z przełomu 2004-2008 r.

Witam. Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich nowych, jak i starych wyjadaczy do wspólnej gry w Champions of Regnum. Gra ma swoje lata i nie jest bardzo popularna, ale ma też cos, czego brakuje innym grom MMORPG. RVR system działa tutaj bardzo dobrze. Walki o forty , zamki, mury, inwazję na wrogie miasta pomiędzy trzema grywalnymi realmami. Ignis - tutaj funkcjonuje gildia. Mroczna frakcja żyjąca na pustyniach. Alsius - frakcja, która przybyła z zewnątrz. Na statkach swoich okrętów przybyli krasnoludzi, kozopodobne stworzenia itd. Żyją w górach pokrytych śniegiem. Oraz Syrtis - frakcja wspolzyjaca z naturą pośród lasów. Gra ma swoje lata na karku, ale widok bitew 50vs 50 vs 50 jest spektakularny. Każda klasa - jest ich 6 - ma swoją rolę w drużynie. Gra jest freetoplay z itemshopem. Ciągle rozwijana w swoim tempie (powoli,ale się rozrasta) zatrzymała przy sobie wiernych fanów. Zapraszam serdecznie wszystkich. Pomożemy, doradzimy, przekonany że warto! Korzystamy z TS3 co ułatwia strategie na polu walki. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do frakcji ignis.

Proszę o szept w grze do graczy :

Ferra, Andrzeju, Parent,Armata, Hetros, Mashu.

Gramy przeważnie od 19-23