ja dopiero jutro bede mail TERE bo dzis sciagalem pol dnia bf3 .
Chcę zacząć
ja oraz moj kolega nie odczuwamy lagów
Myślę, że jak dobrze pójdzie to w październiku serwery przynajmniej na jakiś czas powinny przestać świecić pustkami. Dlaczego? Najprawdopodobniej TERA wejdzie na steam. Link: http://store.steampowered.com/app/212740/?snr=1_7_15__13
To jej zpewnością pomoże w dużym stopniu, tak jak to było z TSW i może z patchami coś się ruszy jak ludzie ze steama zaczną narzekać
Co do lagów na US poczekaj jeszcze trochę z tego co zrozumiałem dopiero zaczęliście, na początku po prostu niema co lagować im głębiej w gre tym coraz bardziej zaczniecie odczuwać uroki gry w US z EU
a ktore serevry sa niby puste?? bo status jest caly czas high + kilkanascie stremow....serevry tery nigdy nie byly puste
ktos jutro chetny do gry ? od jutra ?
PS. jak by ktos mogl to prosze o scalenie postow bo zapomnialem zedytowac myslalem , ze juz ktos odpowiedzial.

~Leman
@zarcu, EU pve Arcadia świecił pustkami do tego stopnia, że nawet na pierwszej mapie można było zliczyć osoby na palcach jednej ręki. Przestałam grać, gdzieś w okolicach lata i niestety taki smutny obraz pamiętam. Dla porównania - kiedy w lutym gra przeszła na F2P, poza godzinami szczytu czekało się co najmniej 10 minut w kolejce do zalogowania. A to, jak się mają statystyki na serwerach często nijak ma się do aktywności graczy W GW2 Ruins of Surmia ma status High a przypomina on cmentarzysko - prawie nikogo tam nie widywałam.
Życzę tej grze jak najlepiej, ale do października długa droga i nie wiadomo jak będzie sobie radzić do tej pory. Zgadzam się z przedmówcą, który mówił, że powinno być merge serwerów i podzielam spostrzeżenia co do update'ów na steamie. Może w końcu zrobiliby z tym porządek.
PS. zarcu, nie pisz posta pod postem, bo jakiś mod się może przyczepić. Użyj opcji edytuj.
heh widze ze server status jest mega zawyzony na eu bo na 1 ch jest low patrzac na stream , eh tez mi sie cos to nie widzi jak na killanie 1ch na status low to chyba szczerze podziekuje bo troche to tragicznie wyglada
chcecie mieć w uj ludu, to czytajcie ze zrozumieniem , gimbusy , pisałem , że Kilian jest obecnie mega zaludniony, ale jak widać, niektórzy nawet kilku postów nie potrafią przeczytać

ja gram w Tere od 3 dni i na Kilianie dużo osób ale też zależy od godziny sporo ludzi się z innych serverów transferuje na kiliana i też ludzie wracaja do gry przynajmniej jakaś część tak więc jeśli chodzi o server na EU to tylko Kilian sporo polaków
choć i sporo niemców gra w Tere przypadkiem grałem troche na servie DE to sporo ludzi też tam biega (niemców oczywiście i turków )
PS
w godzinach szczytu Chanel 1 ma status Medium jeszcze hinga nie widziałem
PS2
jak coś zapraszam do gildi w której jestem sporo weteranów jest tam co bardzo dobrze gre ogarniają jak cos to PM lub GG
Orientuje się ktoś ile trzeba złotówek zapłacić na transfer ? w tej chwili siedzę na zuras i w sumie nie jest tak źle na ostatnich mapach ludzie są fakt zanim się tam dojdzie są pustki na mapach nie to co kilka miesięcy temu gdzie na każdej mapie czekało się w kolejce do zabicia Bama ( ehh stare dobre czasy ), jak by co chętnie pomogę mam healera na około 50lvl i lancera na 60
50-100zł jakoś tak ogólnie lepiej sobie od początku wylewelowac jakoś postać chyba
Smialo mozecie zaczynac i wracac na killanie gra bardzoo duzo ludzi w obecnej chwili sam sie pzrekonuje o tym teraz
Ja już ściągnięty i jutro zaczynam na EU grać na Killianie
Marny gameforge byloby swietnie jakby eu tera byla jak na
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Marny gameforge byloby swietnie jakby eu tera byla jak naWysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Na na nie pograsz i juz ci to pisali LAGI LAGI LAGI a na kilanie jest pelno ludzi
Lagi to spekulacje chyba ze gracze tutaj maja 1mb neta ,ja jak i moj kolega mamy w normie ping
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
150-200 stały ping do USA to nie jest "normalny" ping. Sprawdz sobie gdziekolwiek, chociażby na speedtest.net jakie są pingi do USA. Tego nie da się fizycznie ominąć, poprostu grasz na stałych 100-200 ms i wydaje ci się, że grasz płynnie [bo w sumie tak jest]. Opóźnienie wciąż występuje. I nie piszcie tu o cud programach GameBoostYourConnectionTo1ms bo w 99% przypadków to sciema. Peace.
Lagi to spekulacje chyba ze gracze tutaj maja 1mb neta ,ja jak i moj kolega mamy w normie ping Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
a co ma do tego czy ktoś ma 1mb czy 50mb? Liczy sie ping, "fachofcu", czyli odpowiedź od twojego blaszaka do amerykanskego serwera - a ta , chociaż byś sie zesrał, mniej niż 250 nie wyniesie w naszym kraju
Mówi tak bo jest na początku gry a tam lagi nie są ta odczuwalne jak już raz tu mówiłem dojdzie dalej to się trochę zdziwi jak to przeszkadza.
Autor tematu otrzymał odpowiedź na swoje pytania, a wy coraz bardziej wchodzicie w przepychanki słowne. Zamykam