Chcę zacząć

Witam, chciałbym zacząć grę w TESO i tak przeglądam wszystkie tematy tutaj i wychodzi na to, że najlepiej kupić podstawkę a potem dokupić explorers packa z 60 dniowym abonamentem, żeby dostać dostęp do wszystkich DLC. Czy dobrze wszystko zrozumiałem? Poza tym, chciałbym się zapytać czy jakaś miła osoba zechciałaby udostępnić mi konto abym mógł sobię gierkę obadać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Witam, tutaj podsyłam link z najtańszą opcją zakupu gry i oczywiście bezpieczną: https://www.kinguin.net/pl/product/358355/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-explorer-pack-digital-download-cd-key/ . Abonament raczej Ci na starcie będzie nipotrzebny chyba, że chcesz od razu zacząć od DLC i mieć Craftbag na matsy i boost do expa 10%. Profity dość dobre są, ale uważam, że 21 map z tonami questów, dungów oraz miejsc i znajdziek z podstawki zajmie Ci spory okres czasu żeby zapoznać się z grą, bo DLC owszem możesz sobie grać od każdego poziomu, bo jest skalowanie, ale najbardziej opłaca się je robić po osiągnięciu 160 levelu Champion Pointów, bo wtedy masz dropy na max poziom, a i będziesz lepiej przystosowany do gry. Co do udostępnienia konta to jeden z graczy w którymś ze świeższych tematów oferował udostępnienie konta. Ja niestety tego typu rzeczy nie robię z racji na wysoką wartość konta. Pozdrawiam.

Witam, chciałbym zacząć grę w TESO i tak przeglądam wszystkie tematy tutaj i wychodzi na to, że najlepiej kupić podstawkę a potem dokupić explorers packa z 60 dniowym abonamentem, żeby dostać dostęp do wszystkich DLC. Czy dobrze wszystko zrozumiałem? Poza tym, chciałbym się zapytać czy jakaś miła osoba zechciałaby udostępnić mi konto abym mógł sobię gierkę obadać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.