Siema. Pisze ten temat, aby poprosić wszystkich nowych i tych nie nowych graczy o pomoc. Chciałbym zarobić rp na zapraszaniu znajomych ( bo słonny do wydawania kasy nie jestem ). Wystarczy sumka... niecałe 1k rp, która dostaje się za 10 zaproszeń. Sam nie dam rady, bo nie mam tyle emaili i nie mam wystarczająco dużo czasu na zabawe z tym. Prosze wszystkich, który są zainteresowani pomocą, aby wbili na link [XXXX] zarejestrowali się i wbili 10 lvl lub wpisać na koniec zwykłej rejestracji ze strony mój nick Hsevvot ( jako osobę polecającą ). Wiem, że wy jako tako nic z tego nie będziecie moeli oprócz 400rp na 3 - 4 lvlu jak mnie pamięć nie myli. Bardzo chciałbym zdobyć te pare rp na skina i byłoby mi bardzo miło gdyby ktoś mi w tym pomógł. Z góry dziękuję.
Chcę zarobić rp na skina na zaproszeniach. Proszę pomóżcie mi
lepiej poprosić o zżute na hydeparku ;p pewnie nie 1 opsoba ma jakies zlotowki na paysavecard czy cos
wole sypnąć niz wbijać 10 lvl ;p albotak jak u nas na mumble wez 5 kumpli i kazdy kazdemu niech wbija zajmie to 1 niecaly dzien
Tia, na pewno Ci wszyscy pomożemy, będziemy włazić w tego ref linka aż miło, po czym wszyscy zaprosimy znajomych do tej jakże świetnej zabawy!
400RP dostaje każdy, więc to nie jest argument. :q
Dobicie 10lvl niestety wymaga czasu, dlatego nie liczyłbym na to, żeby ktoś był skłonny. Prędzej popytałbym w szkole kolegów, czy ktoś jeszcze nie gra i podałbym mu link. On i tak zacznie od początku, więc to bez różnicy.
Jak znajdę chwilkę, to pogram i wbiję ten 10 lvl. To pewne, tylko nie wiem kiedy Z 2 tyg może zlecieć.
@Down
+1
nie kłamie nie wciska nic na silę tylko grzecznie prosi skończ go atakować !
u mnie ma + za szczerość bo nie 1 wciskał "dostaniesz 1000rp tylko załóż konto tutaj i wbij 10"
Sam nie dam rady, bo nie mam tyle emaili (...).
Nie trzeba podawać prawdziwego e-maila :]
zrobiłem konto i zalogować się nie moge do gry :/
Nie poelcam Ci samemu robic refow kolega zrobil dostal RP kupil skorke wszystko fajnie riot sie szczail i zabral mu strone na runy wszystkie PZ ( Mial ich 16k albo 12k podobno) i dotego jeszcze skore ktora kupil za zarobione RP wiec jezeli Cie przylapia a to pewne bo jednak macadressu nieda sie ukryc no chyba ze bys kazdy na innym kompie robil to co innego ale watpie zebys mial tyle PC w domu . Ogolnie 10 zl to co miesiac to nie jest duzo i szybciej uzbierasz na skorke niz klepanie nudnych refow ja np. co miesiac wplacam 20 zl i jest git:)
Ref linki na forum są zakazane. Ref link kasuje, autora warnuje i temat zamykam.
Siema. Pisze ten temat, aby poprosić wszystkich nowych i tych nie nowych graczy o pomoc. Chciałbym zarobić rp na zapraszaniu znajomych ( bo słonny do wydawania kasy nie jestem ). Wystarczy sumka... niecałe 1k rp, która dostaje się za 10 zaproszeń. Sam nie dam rady, bo nie mam tyle emaili i nie mam wystarczająco dużo czasu na zabawe z tym. Prosze wszystkich, który są zainteresowani pomocą, aby wbili na link [XXXX] zarejestrowali się i wbili 10 lvl lub wpisać na koniec zwykłej rejestracji ze strony mój nick Hsevvot ( jako osobę polecającą ). Wiem, że wy jako tako nic z tego nie będziecie moeli oprócz 400rp na 3 - 4 lvlu jak mnie pamięć nie myli. Bardzo chciałbym zdobyć te pare rp na skina i byłoby mi bardzo miło gdyby ktoś mi w tym pomógł. Z góry dziękuję.