Początek targów G-Star 2010 za niespełna cztery dni, a my dowiadujemy się o kolejnych grach MMORPG, które zostaną pokazane w Korei Południowej. Jednym z nich jest RaiderZ, który (naprawdę!) nie ma się czego wstydzić i śmiało może konkurować z takimi hitami jak Vindictus i Blade & Soul.Tym samym rozpoczynamy kolejny news z serii „Chcemy to w Eu ...
Chcemy to w Europie: RaiderZ - kolejny Vindictus?
Dla mnie kolejny syf. Niech dadza im jeszce wieksze miecze, bo te sa przesadzone tylko dwukrotnie. No i osobiscie zycze sobie jeszce wiecej swiatelek, smug, wodotryskow, itp.
Hmmmm fakt z tymi mieczykami 3metrowymi troszke przesadzili... Widać nigdy nie doczekam się no-targetowego mmo w którym 3/4 rzeczy będzie realistyczne...
^ Dokladnie. Chcialbym taka gre, ale blizsza sredniowieczu. Jasyc okuci w zbroje rycerze, dosiadajacy swych rumakow. Zimniejsze barwy, troche brudu. Magia tylko dla wybrancow, jakies majaczace zlo, otwarte pvp, krolestwa, intrygi, RolePlay. Bez kombosow, wygibasow, z ogromnymi fortecami i ich wladcami...: )
^ Dokladnie. Chcialbym taka gre, ale blizsza sredniowieczu. Jasyc okuci w zbroje rycerze, dosiadajacy swych rumakow. Zimniejsze barwy, troche brudu. Magia tylko dla wybrancow, jakies majaczace zlo, otwarte pvp, krolestwa, intrygi, RolePlay. Bez kombosow, wygibasow, z ogromnymi fortecami ich wladcami...: )
Takie mmo nie wypali, bo byłoby hmm... zbyt nudne? Chociaż z drugiej strony zawsze jakaś odskocznia od tych słitaśnych combo breaker non targetów, które są do d*py
Co do gry dokładnie następny Vindictus, dzieci się popodniecają i tyle z niego będzie...
Nudne? No co ty, to bylaby prawdziwa dusza RPG.
Taki powrót do korzeni
Ah, do tego swojego opisu dodalbym jeszcze smierc totalna. Ginie twoja postac, nie ma jej juz w grze. Bez glupawych respawnow.
^ Dokladnie. Chcialbym taka gre, ale blizsza sredniowieczu. Jasyc okuci w zbroje rycerze, dosiadajacy swych rumakow
Poczekaj na Ether Fields.
Czekam, czekam i mam nadzieje, ze niedlugo servery znowu beda ON, bo instalka juz siedzi na dysku.
Według mnie z innymi tego typu tytułami ma TYLKO I WYŁĄCZNIE szansę jeżeli będzie miała otwarty świat. Jeżeli będzie inaczej - wątpie, że się wybije.
Ja czekam na no-target z otwartym światem, z możliwością eksploracji całego, wielkiego świata, PvP bez ograniczeń bez żadnych dugeonów itp. ale chyba za darmo to nie będzie miało racji bytu. :/
Bo juz jest kilka takich ale z miesięcznym abonamentem:/
Ja czekam na no-target z otwartym światem, z możliwością eksploracji całego, wielkiego świata, PvP bez ograniczeń bez żadnych dugeonów itp. ale chyba za darmo to nie będzie miało racji bytu. :/
Nie ty jeden. Może dungi by zostały (które trwają po 30min) i by powstała fajna gierka. A co do tego zjedzenia postaci przez moba, to według mnie dziwne...
Ah, do tego swojego opisu dodalbym jeszcze smierc totalna. Ginie twoja postac, nie ma jej juz w grze. Bez glupawych respawnow.
Pragnę poinformować, że to możliwie najgorsza rzecz w MMO i szybko przez nią wypadają gracze. Nawet jeżeli MMO z tym systemem powstanie, padnie po kilku miesiącach.
Tak, masz racje. To najgorsza rzecz, jesli na MMO chce sie zarabiac. Bo jesli chce sie zarabiac, to gracz nie moze sie bac grac. Dla mnie to byloby genialne rozwiazanie, tworzyloby legendy. Do tego sprawiloby, ze glownym celem gry nie bylaby walka, choc i tak waznym, bo ze strachu przed smiercia, kazdy musialby trenowac sie w sztukach. Ale tylko taki system smierci moze sprawdzic sie w gre full RolePlay. Bo jaki sens mialoby, np. Krolobojstwo, skoro nasz wladca po smierci odrodzi sie na respawnie?
Początek targów G-Star 2010 za niespełna cztery dni, a my dowiadujemy się o kolejnych grach MMORPG, które zostaną pokazane w Korei Południowej. Jednym z nich jest RaiderZ, który (naprawdę!) nie ma się czego wstydzić i śmiało może konkurować z takimi hitami jak Vindictus i Blade & Soul.Tym samym rozpoczynamy kolejny news z serii „Chcemy to w Eu ...