Chcesz pograć wspólnie zapraszam :D

Witam wszystkich
Skoro to czytasz to znaczy, że jesteś zainteresowany w szukaniu kogoś z kim mógłbyś pograć. Więc od razu przejdę do rzeczy.
Poszukuję graczy którzy grają non-stop, grają od czasu do czasu, wszystkich którzy chcą pograć z kimś.

Co do kryteriów to jest ich parę a o to one:

-komunikator głosowy (wybierzemy w tym temacie wspólnie komunikator)

-wiek bez ograniczeń wszyscy:

a) ale trzeba być w miarę "ogarniętym"

-chęci do wspólnej gry

-być otwartym na nowe propozycje gier:

a)Najbardziej polecam gry F2P ewentualnie B2P lecz wolałbym tego uniknąć nie każdego stać.

Co do gier w które mielibyśmy grać myślałem, aby to grupa która miałaby się tutaj mianowicie zebrać o tym zdecydowała grupowo.

Czyli każda osoba która zadeklarowałaby się aby zagrać w grupie musiała wypisać parę gier w które chciałaby zagrać powiedzmy do 5 gier.

Następnie ja jako osoba która założyła ten temat wylosuje jedna grę za pomocą programu.

Ale nie każdemu wtedy może się spodobać to rozwiązanie więc, jeśli by się stało to gra zostanie wybrana na komunikatorze głosowym.

Jeszcze jakieś pytanie to piszcie.

(Jak są jakieś błędy z ortografią i wgl to przepraszam było to celowe :D)

odświeżam

odświeżam

Polecam komunikator Discord ( Mam juz gotowego do pracy i garstke ludzi ). Co do gier to ciezko cos konkretnego wybrac. Planujemy z ekipa odswiezyc sobie TERE od EnMasse, a tak gramy w co najdzie nas ochota. Ja aktualnie w Paladinsa muce.

Oczywiscie licze ze napisze w temacie wiecej ludzi, ale cos czuje ze nawet jak przyjda to gora na 2-3 dni. Juz 2 razy zbieralem ludzi tutaj i tak samo sie konczylo i od miesiaca gram sam w Paladinsa ( od czasu do czasu wpadna kumple to mam ekipe na meczyk lub 3) xD

daj link do discorda

Co do twojego pomysłu, a nie można pograć w kilka gierek? Chyba że chcesz klepać topkę.

Jeśli mam być szczery, to chętnie bym pograł w gry typu:
Metin2, Tibia, Diablo, Cabal, Wild Terra, Gloria Victis, (Napisałem TYPU.)

Nie będę miał tyle czasu co kiedyś, ale chętnie się jeszcze pobawię.

Chętnie pogram w Atlas Reactor i Drakensang Online i Overwatch

powiem tak :D moge grac w 20 gier na raz :D ale jak ebda chetni :D topke wbijac nie musze :D

wild Tera - jestem za xD

Metin 2 - jaki serwer ?
Tibia - ots czy global ?
diablo ktora czesc ?
cabal - prywat czy global ?

atlas reactor - mozna sprobowac

drakensang - hmm to zalezy od chetnych

overwatch - to zalezne od osob czy wszyscy by mieli itp

wiec apropo spotkajmy sie na discordzie link https://discord.gg/TWHb3a7

Biorąc pod uwagę to, co napisałeś w pierwszym poście rozumiem, że nie trzeba się deklarować, że będzie się grało, tylko można po prostu wejść na discorda i jak ktoś będzie to dołączyć się do gry?

Tak się składa, że lubię z kimś pograć, ale jestem dość specyficznym graczem. Jak komuś się nie chce czytać, to proszę lecieć dalej. W każdym razie, grałem w sporo tytułów, w jedne krócej, w inne dłużej, ale zawsze mam tak, że nagle przestaję. Nie chodzi zawsze o to, że gra mnie nudzi, po prostu uważam, że jakaś gra jest świetna, a jednak nie mogę się za nią zabrać. Jednego dnia wesoło gram, a następnego nawet jej nie włączam i tak przez dłuższy czas. Nie wiem czemu tak mam, ale od zawsze lubiłem co chwila zaczynać coś nowego. Często wracając do jakichś tytułów nie chciałem kontynuować gry postaciami, które już miałem(zwykle miałem w grach więcej, niż jedną postać, bo lubiłem się pobawić różnorakimi klasami), a wolałem zaczynać od nowa. Tak też więc się stało, ze w niewielu grach doszedłem do end game'u. Ogólnie rzecz biorąc są konkretne gry, w których spędziłem więcej czasu, tak czy siak robiłem sobie przerwy, ale potem wracałem znowu na dłużej. Co nie zmienia faktu, że nieraz dość szybko potrafię sobie odpuścić i do niektórych tytułów w ogóle nie wracam. Dlatego też nie lubię się zbytnio deklarować, jednak chętnie czasem wpadnę jak będę miał ochotę pograć, a akurat będziecie się zajmować grą, w którą sam chętnie zagram.

no to zapraszamy kazdy sie nada :D

Fajna inicjatywa.

Postaram się do was zajrzeć na discorda i zobaczymy co się da ugrać.

Pozdrawiam B)

Bardzo mi się podoba pomysł. Kiedyś wpadnę na partyjkę.

Ktoś zainteresowany Overwatch oraz Hots ?

Ktoś zainteresowany Overwatch oraz Hots ?

Witam wszystkich
Skoro to czytasz to znaczy, że jesteś zainteresowany w szukaniu kogoś z kim mógłbyś pograć. Więc od razu przejdę do rzeczy.
Poszukuję graczy którzy grają non-stop, grają od czasu do czasu, wszystkich którzy chcą pograć z kimś.

Co do kryteriów to jest ich parę a o to one:

-komunikator głosowy (wybierzemy w tym temacie wspólnie komunikator)

-wiek bez ograniczeń wszyscy:

a) ale trzeba być w miarę "ogarniętym"

-chęci do wspólnej gry

-być otwartym na nowe propozycje gier:

a)Najbardziej polecam gry F2P ewentualnie B2P lecz wolałbym tego uniknąć nie każdego stać.

Co do gier w które mielibyśmy grać myślałem, aby to grupa która miałaby się tutaj mianowicie zebrać o tym zdecydowała grupowo.

Czyli każda osoba która zadeklarowałaby się aby zagrać w grupie musiała wypisać parę gier w które chciałaby zagrać powiedzmy do 5 gier.

Następnie ja jako osoba która założyła ten temat wylosuje jedna grę za pomocą programu.

Ale nie każdemu wtedy może się spodobać to rozwiązanie więc, jeśli by się stało to gra zostanie wybrana na komunikatorze głosowym.

Jeszcze jakieś pytanie to piszcie.

(Jak są jakieś błędy z ortografią i wgl to przepraszam było to celowe :D)