Chcesz Zarobić Na PKT?

|

Przedstawiam łatwy i przyjemny sposób zarobienia na pkt. |

_____________________________________________________|

Zarabianie na MyPay.pl

MyPay.pl jest wypłacalnym serwisem. w którym za wykonywanie różnych zadań dostajesz pieniądze. Stawki ofert wahają się od 15 do 80 gr.

Akcje odświeżają się co 24h, lecz są takie, które odświeżają się co 4 godz. Czyli średnio wychodzi, że w jedynym dniu przy pracy ok. 30-50min zarobimy minimum 4zł.

Przechodzimy do strony rejestracji:

Czysty Link: http://www.mypay.pl

RefLink: http://www.myearn.co...f=100424&subid=

(czysty jest bardziej widoczny więc proszę najpierw poczytać regulamin, a potem się czepiać .)

4.4 Reflink może zostać umieszczony w temacie wyłącznie w formie dodatkowej (musi istnieć bardziej widoczny link zwykły). W przypadku nadmiernego spamowania reflink może zostać usunięty.

(Po rejestracji z RefLinka możecie liczyć na moją pomoc, porady oraz program do automatycznego wypełniania danych więc warto . Kontakt na dole)

Rejestracja w serwisie jest bardzo prosta i intuicyjna. Wypełniamy 4 okienka i aktywujemy konto poprzez email, który przyjdzie na skrzynkę.

Aby zacząć zarabiać klikamy w Akcje, następnie wybieramy którąś ofertę. Przenosimy się na stronę, na której wypełniamy dane i czekamy na linka potwierdzającego. Po kliknięciu w link potwierdzający autentyczność Twoich danych czekasz na dodanie pieniędzy do Twojego konta.

Strona zawiera także "Bonusy za aktywność"

Tzn. za wykonanie XX akcji w danym miesiącu otrzymujemy bonus w złotówkach .

Fakty, Mity, Informacje i Przestrogi

1

. Pamiętaj, żeby potwierdzać w e-mailu kody aktywacyjne z tych stron.

2

. Przy wypełnianiu danych nie trzeba podawać prawdziwych danych, aby akcja była zaliczona musisz podać jedynie poprawny email oraz numer telefonu (nie w stylu 666666999), najlepiej żeby był wiarygodny, np. 798555663 czy 785659896.

3

. Jako imię/nazwisko itd. nie wpisuj fraz(słów) typu: „dasd”, „cnzkxcjnaso”.

4

. Między wypełnianiem akcji(powtórnie w jednym dniu) trzeba wyczyścić ciasteczka w przeglądarce, inaczej nie będą one zaliczane przez mypay ponownie - co się wiąże z brakiem $$$(pieniędzy).

5

.- Codziennie warto założyć nowy e-mail, bo na jeden e-mail tylko raz można wypełnić akcje (wyjątkiem jest "offersclick" gdzie tylko trzeba zmienić dane i numer telefonu)

6

. Akcje: MacBook i Iphone. Między tymi dwiema akcjami trzeba wyczyścić ciasteczka oraz podać inne dane przy wypełnianiu.

7

. Najlepiej tworzyć emaile na poczcie o2.pl. Przy zakładaniu dostajemy aż 4 konta (login@o2.pl, login@tlen.pl, login@go2.pl i login@prokonto.pl). Plusem jest to że strony(akcje) widzą 4 różne emaile, a wiadomości z nich idą na jedną skrzynkę.

8

. Pieniądze są zaliczane różnie, czasem po 30 sekundach, czasem musisz czekać 3-4h, są też oferty na których zaliczenie czekasz do 24h. Akcje takie jak: iphone 4 Konkurs”, „HTC do zgarnięcia..” są zaliczane co tydzień. Czyli wypełniając w tygodniu np. „iphone 4 Konkurs” 14 razy dostajemy 14x0,25 czyli 3,5zł.

9

. Minimum do wypłaty to 7.50zł. Przy wypłacie na konto PP(Paypal) z pieniędzy, które zarobiliśmy odliczane jest 1,9% kwoty + 0,35 €. Czyli z zarobionych 7.50zł dostajemy ~6,95zł.

10

. Wypłaty odbywają się co 3 dni.

11

. Wszystkie akcje/konkursy są w 100% darmowe. Wszystko może wydawać się skomplikowane i na pierwszy rzut oka jest to dużo roboty, ale po pewnym czasie nabierze się wprawy i będziecie zarabiali znacznie więcej

P.S. Nie denerwuj się jeśli od razu nie doliczy Ci zapłaty! Jak wspomniałem w pkt. 8, niektóre akcje zaliczane są od razu a niektóre potrzebują na to paru godzin.

W razie pytań proszę o kontakt na gg: 2056476 . Pisać nawet jak niedostępny, często jestem na niewidocznym .

Juz troche irytuja mnie te wszystkie reklamy takich serwisow na tym forum. I co to cholera robi w dziale LoL'a?

No przepraszam bardzo, ale to jest tu po to żeby wam pomóc

Ja osobiście nie gram w LoLa , ale wiem że są tam do kupienia jakieś pkt. i napewno wiele osób chciało by sobie na nie zarobić w prosty sposób

Nie ukrywam że robię to też dla poleconych, ale no pomagam niektórym więc chyba nic złego nie robię ..

No przepraszam bardzo, ale to jest tu po to żeby wam pomócJa osobiście nie gram w LoLa , ale wiem że są tam do kupienia jakieś pkt. i napewno wiele osób chciało by sobie na nie zarobić w prosty sposóbNie ukrywam że robię to też dla poleconych, ale no pomagam niektórym więc chyba nic złego nie robię ..

Prawda o takich serwisach jest chyba większości osób znana, otóż po jakimś czasie kasa po prostu przestaje napływać, i jedynym sposobem by sobie "limit" odblokować, jest właśnie "polecanie" innym swoich reflinków. Tak więc ten temat nikomu raczej nie pomoże, no chyba że tylko tobie.

@UP

Hmm ty teraz chyba mówisz o dawniej popularnych serwisach, o BUXach

To jest zupełnie co innego .

Tu nie zarabiasz głupich 2 centów dziennie

Tutaj bez poleconych zarobisz dziennie ~4-7zł różnie bywa .

Więc na PKT, premium itp. to w zupełności wystarcza :P

A poleconych z tego forum już się zgłosiło 2, więc komuś to jednak pomogło

Jest jakiś sens? 30-50 minut powiadasz 4zł? Sorry ale jak dla mnie wole iść do pracy na 10 h zarobić te 80zl i cieszyc się RP..

Tutaj bez poleconych zarobisz dziennie ~4-7zł różnie bywa .

Kłamstwo, kłamstwo i jeszcze raz gówno prawda. Nawet na logikę, komu by się to opłacało? Widać że koleś chce pożerować na poleconych, nie błaźnił byś się chociaż takimi tekstami jak ten, bo uwierzą w to co najwyżej osoby mające po 12-13 lat, a tym znudzi się to klikanie po 2 dniach max.

rany po prostu raportujcie, refy są zabronione, do tego 3 posty gosciu ma, moze perma dostanie

rany po prostu raportujcie, refy są zabronione, do tego 3 posty gosciu ma, moze perma dostanie

To nie działa tak jak myślisz :P.Sam myślałem tak jak ty, ale :

4.4 Reflink może zostać umieszczony w temacie wyłącznie w formie dodatkowej (musi istnieć bardziej widoczny link zwykły). W przypadku nadmiernego spamowania reflink może zostać usunięty.

@Top miałem kiedyś inną stronę, gdzie zarabiałem te 3-4 zł, ale w 5-10 min, wystarczyło vote zrobić.

Teraz pokolei:

1. Pencammm

Wolisz iść do pracy ?

Idź, przecież ci nie zabraniam .

Ale nie każdy może i nie każdy chce .

2. Chiron

Komu by się to opłacało ?

Wszystkim biorącym w tym udział .

MyPay dostaje pieniądze od innych firm, daną sumę za każdego użytkownika który wypełni ankietę .

A użytkownikom wypełniającym oddaje część tej sumy, tak aby też na tym zarobić .

(siedzę w zarobkach internetowych od 3 lat z dużymi przerwami więc wiem troszkę na ten temat

3. WujekKijaszek

Jak dostanę to dostanę, trudno .

4. Ajron

Zrozumiałem to jako wstawienie się za mną więc dzięki :D

5. GrucA

Dzięki

Też miałem inne strony, ale od kiedy zrobiło się głośno o ACTA i aresztowali właścicieli Megaupload, musiałem się w dużej mierze pożegnać z uplodem, a to był najlepszy sposób zarobku

A ja myślę, że coś z tego może być :) Ja się zarejestrowałem, jak ktoś nie chce brać w tym udziału niech nie bierze, ale też niech się nie wypowiada negatywnie bo może się pomylić :) Temat regulaminu nie łamie więc niech wypowiadają się jak coś sami zainteresowani.

Ktoś ma czas to zarobi, 10zł na wypłatę to nie dużo. Na forum znajdzie się mnóstwo osób w wieku szkolnym które nie pójdą do pracy bo są za młode a tutaj przy odrobinie sprytu etc. mogą sobie dorobić parę złotych. Po to są refy by korzystać z przekazanej wiedzy w postaci % zarobku poleconego. Sam za czasów szkolnych bawiłem się przez kilka tygodni w podobne programy ale teraz doszedłem do wniosku że bez dobrego wkładu, ryzyka, planu nie ma co się w to bawić.

@up

Masz troche racji choc nie do konca .

Co do planu to jest przydatny nawet bardzo, ja sam zawsze ukladam plan, co zrobie z pieniedzmi itd.

Ale jesli ktos potrzebuje tylko ja premium do jakiejs gry czy cos to zarobki z tej strony w zupelnosci wystarcza

A co do wklad i ryzyko (zrozumialem to jako inwestycje) to wcale nie trzeba odrazu .

Ja np najpierw zarabiam XX zl. na MyPay'u ktore inwestuje w reklame, az dojde do XX poleconych .

Pozniej inwestycja w inna strone itd.

Podsumowujac: inwestuje tylko to co najpierw zarobie .

W razie czego moge tez pomoc w ulozeniu planu .

Oczywiscie po rejestracji z Refa bo jak to ktos wyzej ujal "tez chce jakis zysk z przekazywanej wiedzy"

Zlecilem wlasnie wyplate, jak pieniadze dojda wstawie screena :)

Zlecilem wlasnie wyplate, jak pieniadze dojda wstawie screena :)

Skoro on nie podał to ja dam

5.jpg

Czysty: http://www.mypay.pl/index/

Mój reflink: http://www.mypay.pl/?ref=101530&subid=

Dodatkowo przy rejestracji podając ten kod otrzymacie 0.20 Pln

Groupon1

Rejestrujcie się szybko, kody są ograniczone

|

Przedstawiam łatwy i przyjemny sposób zarobienia na pkt. |

_____________________________________________________|

Zarabianie na MyPay.pl

MyPay.pl jest wypłacalnym serwisem. w którym za wykonywanie różnych zadań dostajesz pieniądze. Stawki ofert wahają się od 15 do 80 gr.

Akcje odświeżają się co 24h, lecz są takie, które odświeżają się co 4 godz. Czyli średnio wychodzi, że w jedynym dniu przy pracy ok. 30-50min zarobimy minimum 4zł.

Przechodzimy do strony rejestracji:

Czysty Link: http://www.mypay.pl

RefLink: http://www.myearn.co...f=100424&subid=

(czysty jest bardziej widoczny więc proszę najpierw poczytać regulamin, a potem się czepiać .)

(Po rejestracji z RefLinka możecie liczyć na moją pomoc, porady oraz program do automatycznego wypełniania danych więc warto . Kontakt na dole)

Rejestracja w serwisie jest bardzo prosta i intuicyjna. Wypełniamy 4 okienka i aktywujemy konto poprzez email, który przyjdzie na skrzynkę.

Aby zacząć zarabiać klikamy w Akcje, następnie wybieramy którąś ofertę. Przenosimy się na stronę, na której wypełniamy dane i czekamy na linka potwierdzającego. Po kliknięciu w link potwierdzający autentyczność Twoich danych czekasz na dodanie pieniędzy do Twojego konta.

Strona zawiera także "Bonusy za aktywność"

Tzn. za wykonanie XX akcji w danym miesiącu otrzymujemy bonus w złotówkach .

Fakty, Mity, Informacje i Przestrogi

1

. Pamiętaj, żeby potwierdzać w e-mailu kody aktywacyjne z tych stron.

2

. Przy wypełnianiu danych nie trzeba podawać prawdziwych danych, aby akcja była zaliczona musisz podać jedynie poprawny email oraz numer telefonu (nie w stylu 666666999), najlepiej żeby był wiarygodny, np. 798555663 czy 785659896.

3

. Jako imię/nazwisko itd. nie wpisuj fraz(słów) typu: „dasd”, „cnzkxcjnaso”.

4

. Między wypełnianiem akcji(powtórnie w jednym dniu) trzeba wyczyścić ciasteczka w przeglądarce, inaczej nie będą one zaliczane przez mypay ponownie - co się wiąże z brakiem $$$(pieniędzy).

5

.- Codziennie warto założyć nowy e-mail, bo na jeden e-mail tylko raz można wypełnić akcje (wyjątkiem jest "offersclick" gdzie tylko trzeba zmienić dane i numer telefonu)

6

. Akcje: MacBook i Iphone. Między tymi dwiema akcjami trzeba wyczyścić ciasteczka oraz podać inne dane przy wypełnianiu.

7

. Najlepiej tworzyć emaile na poczcie o2.pl. Przy zakładaniu dostajemy aż 4 konta (login@o2.pl, login@tlen.pl, login@go2.pl i login@prokonto.pl). Plusem jest to że strony(akcje) widzą 4 różne emaile, a wiadomości z nich idą na jedną skrzynkę.

8

. Pieniądze są zaliczane różnie, czasem po 30 sekundach, czasem musisz czekać 3-4h, są też oferty na których zaliczenie czekasz do 24h. Akcje takie jak: iphone 4 Konkurs”, „HTC do zgarnięcia..” są zaliczane co tydzień. Czyli wypełniając w tygodniu np. „iphone 4 Konkurs” 14 razy dostajemy 14x0,25 czyli 3,5zł.

9

. Minimum do wypłaty to 7.50zł. Przy wypłacie na konto PP(Paypal) z pieniędzy, które zarobiliśmy odliczane jest 1,9% kwoty + 0,35 €. Czyli z zarobionych 7.50zł dostajemy ~6,95zł.

10

. Wypłaty odbywają się co 3 dni.

11

. Wszystkie akcje/konkursy są w 100% darmowe. Wszystko może wydawać się skomplikowane i na pierwszy rzut oka jest to dużo roboty, ale po pewnym czasie nabierze się wprawy i będziecie zarabiali znacznie więcej

P.S. Nie denerwuj się jeśli od razu nie doliczy Ci zapłaty! Jak wspomniałem w pkt. 8, niektóre akcje zaliczane są od razu a niektóre potrzebują na to paru godzin.

W razie pytań proszę o kontakt na gg: 2056476 . Pisać nawet jak niedostępny, często jestem na niewidocznym .