Siema, siema.
Nigdy tak nie przekonałem się do tego tytuły robiłem kilka podejść, ale chyba za późno i nie miałem za bardzo z kim grać. Chciałbym przysiąść na dłużej i faktycznie spróbować trochę w to pograć, ale za nim zacznę mam kilka pytań na które pewnie odpowiedzą mi weterani.
-
Po wykupieniu abonamentu Lich King’a dostaje gratis, ale czy resztę dodatków musze kupować od razu? Jeśli chce zacząć wszystko od nowa, podstawowa plus to dlc starczy mi na długo, czy zaraz odbije się od ściany, że dalej nie ma przejścia?
-
Serwerów jest mega dużo i kompletnie nie mam pojęcia jaki wybrać. Chciałbym żeby był liczny, żeby ludzi łatwo wyszukiwało, niekoniecznie zależy mi tylko i wyłącznie na polskim community, ale miło jakbym gdzieś miał świadomość, że nie trudno będzie ich spotkać.
-
Frakcja, trochę sprawdzałem statystyki serwerów i albo przeważają jedni albo drudzy do takiego stopnia, że na kilku serwerach jedna ze stron praktycznie nie istnieje. Jakie ma to przełożenie na rozgrywkę? Wybiorę serwer z populacja po 25k gdzie 90% graczy to horda, nie koliduje to z jakimiś wydarzeniami w grze lub znacząco nie utrudni gry?
-
Kwestia PVP - uwielbiam ten obszar, nie ukrywam, że teraz też bym się nim interesował, ale czy z racji takiego wieku gry nie jest to środowisko tylko dla kompletnych wyjadaczy?
-
Tak z czystej ciekawości kim najwięcej graliście i dlaczego?