Chciałbym was powitać po 2 latach

Witaj!

Rzeczywiście, szkoda tych projektów... Zapowiadały się całkiem całkiem.

Przesłuchałem kilka kawałków i nawet fajnie się słucha. Jednak, z całym szacunkiem, SOAD nie uznałbym za klasykę. Mimo że za IM i Metallicą nie przepadam, to polecam Black Sabbath.

@Slugg Jesteś emo??

hahahaha, dlaczego tak myślisz? : o

@Hawkmoth - L to według mnie jedna z najciekawszych postaci w anime, co do fotobloga, no cóż.. zdjęcia jak zdjęcia.

@Edit.

Ah, po fotoblogu. Ja osobiście nie uważam się za emo, uważam że subkultury to bezsens, po co szufladkować ludzi?

hahahaha, dlaczego tak myślisz? : o

Myślę, że zasugerował się postacią L'a i fotoblogiem, który masz w podpisie. ;]

Tak sygerowałem się fotoblogiem

@TOPIC

Po skończeniu technikum kolega (30 lat) chce zgarnąć mnie jako programistę ponieważ nie ma żadnego polaka programisty w projekcie. Żaden z polskich programistów nie chciał mu pomóc ma tylko polskich grafików.

Strona projektu

www.tribal-legacy.net

Patryk też odradził mi Symfonie C++ i wysłał kilka angielskich pdf-ów z których mam się uczyć.

No to tak Zacznijmy, że na forum moje konto jest od 2 lat. Rimejk chyba pamięta temat z moim MMO 2D, które jak można się domyślić nie powstał potem dostałem doła i nie wchodziłem na forum około roku. W bodajże sierpniu powstał temat Znowu moje MMO, które nie wypaliło. A potem poleciało. Fajni jesteście. Zapomniałbym. Mr. Hania. Tylko jego nie lubię jakoś. no to tyle. Dziękuję.