Chciałbym was powitać po 2 latach

No to tak Zacznijmy, że na forum moje konto jest od 2 lat. Rimejk chyba pamięta temat z moim MMO 2D, które jak można się domyślić nie powstał potem dostałem doła i nie wchodziłem na forum około roku. W bodajże sierpniu powstał temat Znowu moje MMO, które nie wypaliło. A potem poleciało. Fajni jesteście. Zapomniałbym. Mr. Hania. Tylko jego nie lubię jakoś. no to tyle. Dziękuję.

Co masz na myśli robiąc ten temat bo cię nie rozumiem ?

Bzdury i tylko tyle. Nie musisz wszystkich lubić, nie wszyscy muszą lubić Ciebie.

Cholera, a po co ten temat? Ale nich ci bedzie, czesc! : P

Sieeema, sieeema. :P

Witam, witam, Hah, a kto mnie lubi? ;P

dostałem doła i nie wchodziłem na forum około roku Fajni jesteście Zapomniałbym. Mr. Hania. Tylko jego nie lubię jakoś. no to tyle. Dziękuję.

RRRRRRampage!!! Dziękuję.

Przepraszam ale musisz mieć ciężko jeśli łapiesz doła przez forum, no chyba że nie zrozumiałem jakiejś aluzji.

Witam :lol:

Witam.

Mam do Ciebie nikłe myśli, te Twoje projekty, wielka klapa. Narobiłeś dużo hałasu i nadużyłeś naszego zaufanie. Zawsze liczy się pierwsze wrażenie i na pewno u większości źle wypadłeś. Drugą moją myśl co do Ciebie wręcz idealnie ujął mubutu.

Właśnie z tymi projektami to trochę przesadziłeś... Zrobiło się wielkie halo z tego powodu, ale i tak nie wyszło. Co do tego kogo lubisz, a kogo nie, mogłeś zachować dla siebie... Ale tak ogólnie, to nic do Ciebie nie mam. Więc dalszego miłego pisania na forum i nie łap doła:P.

Jeszcze raz chciałbym wszystkich przeprosić za te "projekty". Teraz za "robienie" gry wezmę się dopiero po przeczytaniu Symfonii C++, potem "Od zera do gier kodera". Czyli możecie poczekać z rok.

Za ten cały szum co zrobiłeś... no ubić po prostu ;p

No ależ elo

Niektore zapowiadaly sie naprawdę ciekawie.

@topic Siemka

Fajnie, że mnie ktoś nie lubi :D

Teraz za "robienie" gry wezmę się dopiero po przeczytaniu Symfonii C++, potem "Od zera do gier kodera".

Olej Grębosza ciepłym moczem i zacznij od Megatutoriala.

Mogłeś napisać trochę więcej, na szczęście przynajmniej ja wiem o tobie z forum trochę więcej. Raczej w tym powitaniu za dużo nie napisałeś, jeślibyś mógł, to coś dopisz. :lol:

PS: A co do tworzenia gier, to język Flash i platfrma RPG maker XP mi na razie wystarcza.

Witaj. Fajnie byłoby gdybyś napisał coś więcej, bo z tego co napisałeś dużo wywnioskować nie można. Nie potrzebnie przypominasz o tych projektach, burzliwy temat.

No to tak. Gram w gry od 2 klasy podstawówki. Dostałem wtedy PSX-a i na nim się wychowałem. Kompa mam od 6 klasy, czyli 4 lata i od tamtej pory zacząłem grac w MMOgi szczególnie w Cabala, poza tym grałem w Rohana, Perfect Worlda, Talismana. Interesuje się C++'em (uczę się go) oraz uprawiam Free Runing (to nie parkour). Lubie chinszczyznę i gorące laseczki. Nie lubię Tibiarzy i Metinowców(chyba, że są spoko). Słucham ostrej muzy tj. Slipknot, Disturbed itp. nie stronie od klasyków jak System Of A Down (chociaż Metalika i Iron Maiden mi nie podchodzą). Jeżeli jeszcze coś dopisać to pisać.

@Slugg Jesteś emo??

System zaliczany do klasykow? oOOoOooO.

Swoja droga, ukonczyles jakas gre? Pytam z ciekawosci. Nawet cos prostego.

Swoja droga, ukonczyles jakas gre? Pytam z ciekawosci. Nawet cos prostego.

Heh niestety nie. Powiem wam jak naprawdę jest z tymi grami. Skończył bym tą na Realmie ale nie miałem modeli. Modele są najgorszą zmorą nikt mi za darmo nie zrobi modeli, a ja nie mam do tego talentu.

Bo skonczyly sie romantyczne czasy, gdzie jedna osoba robila cala gre, gdzies ukryta w garazu, czyli tam, gdzie nie docieraly promienie slonca...: ).

Teraz potrzeba wiecej ludzi, bo samemu nic wiekszego nie zrobic. Chyba, ze masz mega pomysl, a gra jest prosta i innowacyjna. A jak mowa o zwyklych grach, to nie ma rady, ale potrzeba wiecej ludzi.