Witam na początku przedstawię swoją historię a więc pewnego dnia jako 12 latek dowiedziałem się o gatunku MMORPG zaciekawiło mnie to i ściągnołem swoje pierwsze mmo był to 2moons. Po 4 latach grania w MMO i FPS wszelkiej maści nie wiele tego zostało grałem w dosłownie wszystko od P2P do F2P prywatne i globalne większość gier znudziła mi się ponieważ odeszli ludzie z którymi grałem a samemu wiadomo zero klimatu pozostał tylko ten znienawidzony WoW przez 50% graczy, szczerze mówiąc byłem w tej połowie ale jako weteran mmo nie mam w co grac więc pora przełamać bariery i spróbować najlepszego MMO na świecie według graczy. I tu zaczyna się problem na początku nie mam zamiaru płacić za grę która może mi się nie podobać więc proszę o pomoc w wyborze prywatnego servera i tu zaczyna sie 2 problem nie mam pojęcia skąd ściągnąć tą grę widzę, że na każdym serverze trzeba mieć inną versje lub chronicles i w tym jest zupełnie zielony wiec zwracam się do was o pomoc, który server wybrać(znam dość dobrze angielski nie musi być tam dużo polaków) i skąd ściągnąć tą ową grę za wszystkie odpowiedzi i poświęcony czas dla tego postu dziękuje.
Prosze Cie, dbaj o pisownie. Tym razem bez warna.- Dzz'