Chcielibyście ujrzeć Bloodborne na PC?

Pewnie jest tu niejeden fan Soulsów i chciałby zagrać w kolejny tytuł spod skrzydeł From Software...Jest tylko jedno ale...

Wyszła ona tylko na PS4. Chwilę temu natknąłem się na petycję z prośbą o zrobienie portu na PC. Jest już prawie 21 tys. podpisów.

Pewnie i tak się na nas wypną, ale co szkodzi spróbować?

https://www.change.org/p/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform?expired_session=true

Pewnie pojawią się odpowiedzi typu 'Kup PS4!'

Dla mnie akurat byłaby to głupota-kupić konsolę dla dwóch gier, w które bym na niej zagrał.

oj tam najpierw kupujesz konsole dla jednej gry później masz ich masę :] wiem z doświadczenia a w Bloodborne zagram bo za kilka dni PS4 w domku będzie :P

ale ogólnie jak najbardziej życzę by wam się udało coś z tego uzyskać

Krążą w sieci pogłoski że jest możliwe że wersja PC się pojawi.

http://pclab.pl/news62756.html

Jest cień szansy i bez tej petycji.

No właśnie mało jest ex'ów na PS4, które mnie interesują.

Tymek, będzie cudownie jeśli faktycznie gra wyjdzie na blaszaki c:

Zostaje czekać.

I co myślisz, że jakieś śmieszne petycje coś dadzą ?

Zresztą Bloodborne ma być ex'em dla PS4, więc po co mieliby robić grę na PC ?

http://www.pssite.com/news-40429-bloodborne_to_tytul_na_wylacznosc_ps4__zadnej_wersji_na_pc_nigdy_nie_bedzie.html

Choćby dla tego że dark souls miał być też tylko na konsole.

Czasem działają, czasem nie.

Ale tak samo było z serią Dark Souls.

Może jednak uda się coś zdziałać. Nie zaszkodzi spróbować.

sony dobrze zaplacilo za tego exl. wiec raczej watpie ;/

For those asking, Bloodborne is exclusive to PlayStation 4 and there are no plans for a PC version.

— That Kid Chris™ (@That_Kid_Chris) marzec 25, 2015

Petycje itd, a gdy mówię "PC panhandling race" to wszyscy się burzą xD
Ok, koniec żartów, teraz poważnie. Devom nie opłaca się wydawać gier na PC, głównie z tego powodu, że hajs się nie zgadza. Zbyt dużo osób pobiera gry z internetu lub czeka na steam sale. Może kiedyś (za rok? dwa?) zrobią jakiegoś beznadziejnego porta na PC, podobnego do pierwszej części Dark Souls, żeby wycisnąć jeszcze więcej kasy od osób, które pod wpływem długiego "hajpu" i chęci zagrania, wydadzą pieniądze na preorder. Podobna sytuacja była z DS1.

Teksty w stylu "ZDRADA!!! Poprzednie części wydaliście na Pee Cee, tą też musicie!" powinny zostać jeszcze raz przemyślane, ponieważ pierwsza część o nazwie Demon's Souls była ex'em na PS3, czyli seria Souls jest tak naprawdę exclusivem PlayStation, a to że wydali DS1 i 2 na PC to tylko ich dobra wola i chęć wyciśnięcia kasy. DS2 został wydany równolegle z wersjami konsolowymi i co? Prawdopodobnie hajs przestał się zgadzać i porzucili platformę PC.

Chciał bym czy nie chciał bym nie ma dla mnie różnicy bo mam ps4 i właśnie dzisiaj kupiłem bloodborne.

Gra została zrobiona przy współpracy z SCE Japan Studio. Na dodatek wydawcą jest SCE, tak więć nie ma nawet cienia szansy na to, że gra zostanie wydana na inną platforme. Czas się z tym pogodzić albo kupić konsole. Ta gra to tak zwany system seller, a tylko głupiec zrezygnowałby z zarobienia kolejnych $$ na własnym sprzęcie :)

Gier na playa przybywa.
Osobiście jestem bardzo zadowolonym graczem
GTA 5
Drive Club
Destiny Last of Us remastered
i teraz Bloodborne.
Zaś wyczekuje teraz najbardziej nowego uncharted
gran turismo 7 project cars wiedzminka 3
i wielu innych gier ktore moze nie są exc.
ale są znacznie bardziej wygodne w grze na konsoli niz piecu. Jesli nawet nie z powodu pada to optymalizacji.
I nie martwienia sie o to że mam za słabą grafe itp.

Żeby nie było iż jestem fanboyem playa.
to pisadam dosyć zacnego PC na którym wszystkie tytuły smigaja na wysokich i w nie również grywam :P
Zwyczajnie nie lubie wyborów "albo" wolę "oraz" :D

zaś bloodborne 100x bardziej wole grac na padzie niz na piecu

Tylko widzisz, Ganeski...mnie te gry nie jarają. Innych pewnie też nie.

Jest masa osób, która musiałaby kupić konsolę tylko dla jednej gry-A to akurat głupota.

I oczywiście grałbym na padzie, tak jak w Soulsy.

Swoją drogą, jeszcze trochę i będzie 24tys podpisów c:

Pewnie jest tu niejeden fan Soulsów i chciałby zagrać w kolejny tytuł spod skrzydeł From Software...Jest tylko jedno ale...

Wyszła ona tylko na PS4. Chwilę temu natknąłem się na petycję z prośbą o zrobienie portu na PC. Jest już prawie 21 tys. podpisów.

Pewnie i tak się na nas wypną, ale co szkodzi spróbować?

https://www.change.org/p/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform?expired_session=true

Pewnie pojawią się odpowiedzi typu 'Kup PS4!'

Dla mnie akurat byłaby to głupota-kupić konsolę dla dwóch gier, w które bym na niej zagrał.