Wiecie co az postatnowilem sie tym z wami podzielic.... Czy nie sadzicie ze Punk Buster(program anti-cheat) jest poprostu zjebany na maxa? Bez kitu to juz BattleEyE jest skuteczniejsze niz ten wiejski PB. Dzis JA taki zajebi*** ziomek(narcyzm ) chcialem se posiekac w FPSiki na MP. No to zalaczylem CoD4 oczywiscie po 20 minutach wylaczylem jak swiezo sie respawnujac dostalem heada przez sciane... Chodzilo o to ze padlem, zrespawnowalem sie i sie polozylem bo chcialem ustawienia zmienic... s tu nagle jeb i headzik. Co smiesniejsze gralem na servie gdzie akurat jak ktos dostanie pokazane jest jak ten osobnik cie zabija... gosc se biegnie nagle obraca sie o 90% i wali w sciane.. a ja dostaje
Se pomyslalem nieee no przebosko.... zmiana gry na Crysisa Wars(tez PB). No i siekam tak sobie godzinke i jest fajnie, nagle wbija jakis frajer(co sie okazalo potem... ze Polak). I teraz sytuacja... Biegne na Stealth Mode i jakims buszu zakichanym... nagle dostaje czopsa i sie wyginam... mysle "co jest KUR**".... A tam mi pokazuje ze gdzies daleko daleko zdejmuje mnie Syzyf =PL=... odrodzilem sie i patrze jak gosc nabija fragi... slysze tylko strzaly a fragi mu leca(mapa byla dosc spora) w 5 minut mial 40 fragow i 0 zgonow
. Wkur***m sie udalo mi sie dobiec do czolgu... wysadzilem mu 2 serie z KMa i chyba z 6 wykur**ń z dziala... Gosc stoi jak stal... Po chwili chyba inni sie zdenerwowali i wlaczyli swoje cheaty(jakis 2 ruskow)... no i cala gra poszla sie jebac(sorry). Ja oczywiscie zdumiony naciskam TAB i pisze jak byk "server chroniony systemem PB" no i sie mysle "no to KUR** zal"
Zaczelem szperac po internecie... za programami.... nieeee nie cheaterskimi .... za programami do wykrywania cheaterow... takimi ktore podczas gry beda mowily czy sa tu cheaterzy... Oczywiscie owego nieznalazlem ;D. I teraz najlepsze... jedyne co znalazlem to stronki z cheatami... z raczej blogami jakis super informatykow ktorzy robia cheaty.. puszczaja filmiki ich mozliwosci.. i selluja to za kase.. sa za 10USD z 2 opcjami.... ale sa tez za 100 USD z 10 opcjami. Co najlepsze.. po komentach wnioskowalem ze ludzie to naprawde kupuja. No poprostu KUR** CHU* mnie strzelil jak zobaczylem imbecylizm ludzi...
Dla mnie jest to troche poryte skoro ludzie nie radza se z cheaterami... czemu nie robia jakis programow ktore sprawdzaja kod gry i mowia kto gra na cheatach.. wkoncu wtedy ludzie by wiedzieli kto cheatuje i nikt by z nimi nie gral. A wiem ze takie cos jest bo pamietam jak gralem w OFP to owego mialem
Mam do was pytanie... Czy to wszystko nie jest pojeba**?