Witajcie forumowicze!
Ostatnimi czasy doskwiera mi problem braku osób chętnych do wspólnego pogrania w różne gry, co jest spowodowane rozpadem mojej starej grupki.Po dłuższym namyśle wyszedłem z założenia, że najlepszą opcją rozwiązania tego problemu będzie stworzenie własnej, stałej ekipy, która przetrwa kto wie, może i lata. Stwierdziłem również, że to forum będzie najlepszym miejscem do rozpoczęcia poszukiwań osób do założenia właśnie takiej grupki.
Z założenia grupka miałaby zrzeszać osoby które lubią grać w gry i to właśnie w taki sposób spędzają swój wolny czas. Ogólnie moją propozycją na główną grę w grupie byłoby Path of Exile lub Black Desert Online. W Path of Exile grałem dosyć sporo, w BDO troszkę mniej. Jednak nie oznacza to, że zamykam się na inne propozycje. Moim głównym celem jest stworzenie przyjaznej, małej społeczności graczy, gdzie każdy znajdzie kogoś do wspólnej gry, czy po prostu kogoś z kim może sobie pogadać dla uprzyjemnienia czasu w trakcie gry. Bo wszyscy wiemy, że to właśnie wspólna zabawa w świecie wirtualnym daje najwięcej radochy.
Jeśli chodzi o jakieś wymagania, to zależałoby mi na tym, abyś miał/a przynajmniej te 16+, a także żebyś traktował/a grę jako zabawę. Nie chciałbym, aby w grupie znalazły się jakiekolwiek osoby toksyczne. Najważniejsza jest w tym wszystkim dobra zabawa. No i oczywista oczywistość czyli Discord. Więcej wymagań nie mam. Jeśli ktoś byłby zainteresowany moją skromną propozycją, lub miałby jakieś pytania to zapraszam do napisania komentarza pod tematem. Na pewno odpowiem najszybciej jak tylko dam radę.
Pozdrawiam Ntter