Siemka! Poszukuję osób chętnych do pomocy w rozwijaniu jewel i chefa. Aktualnie 133 jewel i 135 chef. Za materiały mogę crafcić co tylko będziecie chcieli. Zależy mi po prostu na rozwinięciu tych profesji Serwer Blacktide nick Necrosacrus
Chef/Jewel
Albo jesteś zbyt naiwny albo zbyt cwany Życzę powodzenia
Możesz zawsze kupić sobie matsy ;d
Czy ja wiem W każdym wypadku coś za coś. Ty mi dajesz matsy, ja Ci coś crafcę. Ja mam expa, ty masz towar
Czyli jednak jesteś cwany Zamiast dawać ci matsy móglby sam rozwinąć tą profesję, dostać expa i "towar"
Ale może się znajdą jacyś dobroczyńcy
A jak ktoś ma już 2? :>
Może zrobić inną postać tylko na craft... ;p
Po co trenować jak można to zrobić u mnie? :D
jeweler i cooking, to dwie najtansze profesje, wiec po co ktos mialby to robic u ciebie, jak samemu moze? xD
Wat? Jak dobrze pamiętam, to można "odłożyć" daną profesję i trenować następną, tamta nie zniknie ;].
Wat? Jak dobrze pamiętam, to można "odłożyć" daną profesję i trenować następną, tamta nie zniknie ;].
Też prawda. Zapomniałem o tym. Lepiej robić samemu na siebie i opłaca się proponować jak już crafcenie przedmiotów z wyższych poziomów. A jak ktoś ma nadmiar matsów, to prędzej je sprzeda na Trading Poście, aniżeli odda ot tak komuś, kto mu zrobi słabe itemy z 150 poziomu craftu
Robiąc rundę po najprostszych dungach spokojnie wyfarmisz tyle golda aby kupić sobie matsy na te profesje.
Od jakiego lvl najprostszy dung? ;d
Teoretycznie ascalon od 35 poziomu.
Ale tak naprawdę nawet nie robiąc dungów, a spokojnie expiąc, robiąc eventy i zbierając matsy samemu dasz rade się wylevelować. Jak zaczynasz dopiero grę to nie ma sensu już się bawić w maxowanie craftu.
Siemka! Poszukuję osób chętnych do pomocy w rozwijaniu jewel i chefa. Aktualnie 133 jewel i 135 chef. Za materiały mogę crafcić co tylko będziecie chcieli. Zależy mi po prostu na rozwinięciu tych profesji Serwer Blacktide nick Necrosacrus