Chef/Jewel

Siemka! Poszukuję osób chętnych do pomocy w rozwijaniu jewel i chefa. Aktualnie 133 jewel i 135 chef. Za materiały mogę crafcić co tylko będziecie chcieli. Zależy mi po prostu na rozwinięciu tych profesji :) Serwer Blacktide nick Necrosacrus

Albo jesteś zbyt naiwny albo zbyt cwany :D Życzę powodzenia :P Możesz zawsze kupić sobie matsy ;d

Czy ja wiem ;) W każdym wypadku coś za coś. Ty mi dajesz matsy, ja Ci coś crafcę. Ja mam expa, ty masz towar

Czyli jednak jesteś cwany :P Zamiast dawać ci matsy móglby sam rozwinąć tą profesję, dostać expa i "towar" :P Ale może się znajdą jacyś dobroczyńcy :)

A jak ktoś ma już 2? :>

Może zrobić inną postać tylko na craft... ;p

Po co trenować jak można to zrobić u mnie? :D:D

jeweler i cooking, to dwie najtansze profesje, wiec po co ktos mialby to robic u ciebie, jak samemu moze? xD

Wat? Jak dobrze pamiętam, to można "odłożyć" daną profesję i trenować następną, tamta nie zniknie ;].

Wat? Jak dobrze pamiętam, to można "odłożyć" daną profesję i trenować następną, tamta nie zniknie ;].

Też prawda. Zapomniałem o tym. Lepiej robić samemu na siebie i opłaca się proponować jak już crafcenie przedmiotów z wyższych poziomów. A jak ktoś ma nadmiar matsów, to prędzej je sprzeda na Trading Poście, aniżeli odda ot tak komuś, kto mu zrobi słabe itemy z 150 poziomu craftu ;)

Robiąc rundę po najprostszych dungach spokojnie wyfarmisz tyle golda aby kupić sobie matsy na te profesje.

Od jakiego lvl najprostszy dung? ;d

Teoretycznie ascalon od 35 poziomu.

Ale tak naprawdę nawet nie robiąc dungów, a spokojnie expiąc, robiąc eventy i zbierając matsy samemu dasz rade się wylevelować. Jak zaczynasz dopiero grę to nie ma sensu już się bawić w maxowanie craftu.

Siemka! Poszukuję osób chętnych do pomocy w rozwijaniu jewel i chefa. Aktualnie 133 jewel i 135 chef. Za materiały mogę crafcić co tylko będziecie chcieli. Zależy mi po prostu na rozwinięciu tych profesji :) Serwer Blacktide nick Necrosacrus