Siema chce kupić dwóch chempionów za 3k.. Chodzi mi o takich którzy naprawde mieli by ogarnięte ulti i duże dmg.. chodzi mi o ulti które wyrządziło by duże obrażenia.. Nie chce żadnego supporta czy coś takiego. Postacie tę chciałbym porównać do katariny która ma ogarnięte skille + super ulti.. Myślałem o GangPlanku i Xinie jak myślicie ;]? Powiem tylko że mam kupionych już katarine, warwicka i lux
Chempiony POMOCY
Hmmm xin to bedzie dobry wybór, zadaje duże dmg. A drugiego to polecę hmmm... Olafa? Bardzo dobry dmg, a jeśli jest wyfeedowany, to on jest nieśmiertelny
Kupiłem Pantheona jest świetny padam rzadko kiedy i w prwaie każdym meczu first blood.. 2 to albo gang albo xin zobacze
A nie lepiej kupić jednego za 6300?Bo jeżeli nie to za 3k xin będzie bardzo dobrym wyborem,a drugim championem może być rammus lub malphite.Chyba,że nie lubisz tanków to tak jak pan kolega wyżej polecił xin i olaf
@UP
A można wiedzieć jaki lvl?
23lvl w ogóle nie rozumiem czym się jarać.. że ma się chempiona za 6k ? mi tam się oni nie podobają tylko swain jest spoko
23lvl w ogóle nie rozumiem czym się jarać.. że ma się chempiona za 6k ? mi tam się oni nie podobają tylko swain jest spoko
Nie wiem czy to tylko moje odczucie (prawdopodobnie tak xD), ale w zależności im droższy jest champion, tym trudniej go ogarnąć, a jeżeli już ogarniesz taką postać to jesteś naprawdę kimś. Wracając do tematu, za 3k polecam Xina i Olafa/Pantheona, natomiast jeżeli skusisz się na championa za 6k od siebie polecam Karthusa (miodne ulti) lub Malzahara (ten kosmiczny przelicznik xD).
Najcieższa to ogarnięcia jest soraka.... Więc nijak ma się to ceny champów
A co myślicie o gangplanku i jaxie ?? wypowiedz się ktoś kto już nimi grał ;]
Nie wiem czy to tylko moje odczucie (prawdopodobnie tak xD)
@Ammon
Czytanie nie boli, uwierz mi.
@Rogal
Gangplank dosyć dobra postać, z dużym DMG i krytykiem naprawdę jest silny. Co do Jaxa, nie udzielam się bo bardzo mało nim grałem i jakoś nie przypadł mi do gustu.
Fiddlesticks, na ultimce zrobiłem Quadra Kill, wyssysa hp, ma fajny atak, i jeszcze fear, który wymusza na przeciwniku cofanie się przez kilka sekund, potrafi wymusić ucieczkę ekipy przeciwników. Łatwy do ogarnięcia. Uzywany przez jednego z adminów LoL;a
Grałem gangplankiem, dobra postać, głównie robiony na krytyki, jednak niepopularny, bo są po prostu lepsi. Nie jest zły, nie jest boski.
Fiddlestic, co do posta wyżej, nie wiem czy mieści się w przedziale ~3k, ale na pewno jest dobry, mam znajomego na 30 który przeszedł nim już prawie 600gier - kosi wszystko, z ogarniętymi gankami bez problemu zabija ludzi już w midzie na luzie.
Z doświadczenia widziałem tylko buty na speed, Road of Ages + niekompletny Randbadon, a gra się skończyła, bo wróg się poddał przerażony Fiddle-Rapem
Co do Gangplanka. Gram nim właśnie od 2 dni i powiem że ogarnięty z runami rozwala championów typu Ashe, Xin i innych AP na 2-3 hity. Jednym słowem bardzo dobra i silna postać jeżeli wie się jak nim grać. Co do Jaxa, jedna z moich pierwszych postaci, silna jednak nie tak OP jak Tryndamere ;D Jak by coś to mam 30 lvl troszskę gier za mną więc wiem co mówię. Kup Gangplanka !
Siema chce kupić dwóch chempionów za 3k.. Chodzi mi o takich którzy naprawde mieli by ogarnięte ulti i duże dmg.. chodzi mi o ulti które wyrządziło by duże obrażenia.. Nie chce żadnego supporta czy coś takiego. Postacie tę chciałbym porównać do katariny która ma ogarnięte skille + super ulti.. Myślałem o GangPlanku i Xinie jak myślicie ;]? Powiem tylko że mam kupionych już katarine, warwicka i lux