Chętnego osobnika/czkę do wspólnej gry od zaraz

Witajcie szukam kogoś kto ze mną zechce zagrać w jakąkolwiek grę która nam obu się spodoba.

TS3.

Wiek obojętny. Może być nawet 10 latek z głosem lektora, może być mickey mouse. Anyway... Zapraszam wszystkich chętnych :)

Piszcie grę jaką proponujecie.

Preferuję Tibię klasyczno retro wersję nie będę reklamował wiadomo o co chodzi. Jednakże jestem chętny na grę we wszystko co tam zaproponujecie.

Pozdrawiam.

W coś ambitnego z chęcią bym pograł, jednak na pewno nie w coś rodzaju Tibii.

W coś ambitnego z chęcią bym pograł, jednak na pewno nie w coś rodzaju Tibii.

więc zaoferuj coś. :)

Może w silkroad-r. Gramy w piątkę, mógłbyś dołączyć.

Może w silkroad-r. Gramy w piątkę, mógłbyś dołączyć.

dzięki, wolę grać w dwie osoby niżeli przekrzykiwać się z innymi :)

Akurat nikt się nie przekrzykuje, bo gramy wszyscy razem. No, ale jak chcesz.

Z chęcią bym zagrał w coś. Nie mam pojęcia w co byśmy mogli zagrać. Może ustalimy to na PW ?

Z chęcią bym zagrał w coś. Nie mam pojęcia w co byśmy mogli zagrać. Może ustalimy to na PW ?

jasne pisz :)

Jeżeli bierzecie pod uwagę możliwość trzeciej osoby to z chęcią się na to piszę ;)

no ew. trzy osoby czemu nie, ale więcej nie chcę, bo potem spam na tsie ogromny już niejeden raz tak miałem ;s nie lubię się przekrzykiwać ;p

Jak dorwiesz osoby kulturalne i dojrzałe to nie masz sie o co martwic. Ja tam z kumplem ostatnio gramy tylko we 2. Glownie singlowki z coop bo ost. mmo to crapy do potegi entej. Aktualnie explorujemy Dying Lighta 1.4 (1.5 problemy z save), oraz sciagamy Divinity: Origin Sin - podobno swietna przygodowka z elementami rpg :) Z regoly gramy we dwoch, lecz czasem zaprosimy max 1-2 osoby dla umilenia rozgrywki. Odezwij sie na pw bo nie chce robic tutaj spamu i przyciagac hejterow.

Też szukam kogoś do wspólnej gry, jestem otwarty na propozycje, a i Tibia mi nie jest obca :).

W sumie mozna zrobic jakas ekipe to pogrania, nie duza i zgrana. Multigaming mnie juz nie kreci, za duzo ludzi, mini obozy, z regoly nie ma z kim grac bo juz grupki sa zgrane i nie potrzebuja nowych. jak juz tworzyc ekipe to bez cisnien i bardzo wyrozumiala na zycie innych. Wiadome ze kazdy ma babe,prace itp Real tez jest wazny. Ja np koncze prace po 16 i praktycznie mam 3-4h grania na spokojnie. Kazdy moze sie jakos dostosowac.

Czemu nie, przed chwilą z założycielem tematu zacząłem grać w tibie, to wyszedł po 2 min. Jaką grę proponujecie?

Divinity Original Sin na multi.

filmik : https://www.youtube.com/watch?v=1hqjvqXeUC0

Celowałbym bardziej w jakieś mmo.

Wyszedłem, bo stwierdziłem, że jak Tibia ma być to gram tylko o równych godzinach, a że szanuję Twój czas prywatny, poszedłem grać w RO I na globalu z Fennrim - przepraszając Cię za zaistniałą sytuację.

Celowałbym bardziej w jakieś mmo.

Mmo? Żartujesz prawda? :) Nie ma mmo co wciagnie na dluzej. Do dzisiejszych mmo trzeba samozaparcia chyba... Jedyne mmo w ktore moge grac to TESO.

@Carran

Loozik, ciesze sie ze znalazles gre ktora odpowiada twoim wymogom.

Wczoraj zacząłem grać w Marvel Heroes, może ktoś do mnie dołączy?

No to pograjcie w jakieś moba, fps, wot itp. Jak się zbierze odpowiednia liczba graczy możecie sobie założyć team.