Ktoś chętny na gre od nowa w TESO ? przed tym duzym udpade'm jaki bym gralem wbilem 2 veterana i przez egzaminy nie mogelem grac teraz wnowu jest czas i checi na gre lecz od nowa sa jacys chetni ?
Chetni na gre?
Hey ;-)
Dopiero co założyłem konto ze względu na TESO właśnie
Dopiero co też kupiłem grę na konsole i przyjemnie byłoby zagrać w większej grupce, aby potem polatać na pve/pvp.
Obecnie i tak sesja się rozpoczęła, więc moje granie byłoby do 29.06 znacznie ograniczone, ale w inne dni... nie mam nic przeciwko na długie granie popołudniami i granie pvp !
Może znajdą się tu jeszcze inne osoby chętnie pograć od nowa, albo chętne pomóc ? Byłoby miło
Ja na PC niestety mam TESO szkoda bo bym chetnie z toba zagral, samemu nudno a ciezko mi kumpli namowic na wydanie 120+ zl xD
gracze PS4 nie mogą grać z osobami grającymi na PC? To chyba coś nowego Czy tak w TESO akurat jest?
Konsolowcy maja oddzielne servery
Zapraszam do gildi [na pctach] http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70787-eso-xenotavern-pvx/ grającej po stronie EP, tutaj znajdziesz pomoc, i kogos z kim sobie spokojnie bedziesz levelowac
Pozdrawiam
Witam.
Jeżeli temat jest nadal aktualny, to ja chętnie zacznę raz jeszcze od zera grać.
też w sumie mogę zacząć grę. Tylko prosiłbym o więcej szczegółów jaka frakcja,spotkanie ts3 lub skype oraz kiedy i o której byśmy rozpoczniemy grę ??
Ahh :/ No to ja jestem konsolowcem, więc odpadam ale jakby się znalazły osoby chętne do zagrania na konsoli to z przyjemnością pogram wspólnie !
Jest na ps3 ? Bo rozważam kupno
Na chwilę obecną nie.
No ja zacznę od nowa. Po chorobie wracam na parkiet Może by się ogarnęło coś większego ale jakoś większą grupę ludzi/graczy do TESO. Tylko zastanawiam się nad frakcją.
No ja co prawda pracuje wiec po pracy tylko wieczory kilka godzin grania ale w wolne juz wiecej troche czasu moge poswiecic jak cos ja bym chetnie zagral po stronie EP
gildie mozna by zalozyc razem lvlowac wszystko do uzgodnienia
osobiscie pasuej mi bardziej skype ale ts tez moze byc wiecej na pw
Okej, ja bymbył chętny, co do gildii, nie ma większego problemu z założeniem nowej i grą od nowa po stronie EP, wcześniej grałem na DC. Dalej... Jeśli chodzi o TS3, serwer posiadam, więcej informacji na PW, piszcie po adres itp, zostawcie tu swoje nicki i fajnie by było jak byście gdzieś o 20 byli w grze. NIck Sefurion jak coś.
A na jakie konsole jest eso?
hmmmm czyli gramy na EP mi to w sumie pasuje. Może podawajcie swoje nicki.klasy postaci itp zobaczymy ile osób będzie
ESO z konsol jest na XboX One i PS4 ;-)
No to jak EP, to mogę dołączyć. Tylko najlepiej tak całkiem od nowa, za daleko i tak nie doszedłem. Słabo to ogarniam, strasznie ogromna gra. Na pewno będę grać wojownikiem.
Ja zrobię full healer Więc jak coś będziecie mieli z kim chodzić na dungeony i pvp
Ja Templar healer/tank wiec dps sie przyda i bedzie git na razie 8 lvl @Temarone
to co ogarniamy jakieś miejsce na spotkania jakiś kanał ts3 ??