Chetni na gre?

Ktoś chętny na gre od nowa w TESO ? przed tym duzym udpade'm jaki bym gralem wbilem 2 veterana i przez egzaminy nie mogelem grac teraz wnowu jest czas i checi na gre lecz od nowa :D sa jacys chetni ? ;)

Hey ;-)

Dopiero co założyłem konto ze względu na TESO właśnie ^_^
Dopiero co też kupiłem grę na konsole i przyjemnie byłoby zagrać w większej grupce, aby potem polatać na pve/pvp.
Obecnie i tak sesja się rozpoczęła, więc moje granie byłoby do 29.06 znacznie ograniczone, ale w inne dni... nie mam nic przeciwko na długie granie popołudniami i granie pvp !

Może znajdą się tu jeszcze inne osoby chętnie pograć od nowa, albo chętne pomóc :P ? Byłoby miło ;)

Ja na PC niestety mam TESO :( szkoda bo bym chetnie z toba zagral, samemu nudno a ciezko mi kumpli namowic na wydanie 120+ zl xD :)

gracze PS4 nie mogą grać z osobami grającymi na PC? To chyba coś nowego ;) Czy tak w TESO akurat jest?

Konsolowcy maja oddzielne servery :)

Zapraszam do gildi [na pctach] http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70787-eso-xenotavern-pvx/ grającej po stronie EP, tutaj znajdziesz pomoc, i kogos z kim sobie spokojnie bedziesz levelowac :)

Pozdrawiam

Witam.

Jeżeli temat jest nadal aktualny, to ja chętnie zacznę raz jeszcze od zera grać.

też w sumie mogę zacząć grę. Tylko prosiłbym o więcej szczegółów jaka frakcja,spotkanie ts3 lub skype oraz kiedy i o której byśmy rozpoczniemy grę ??

Ahh :/ No to ja jestem konsolowcem, więc odpadam -_- ale jakby się znalazły osoby chętne do zagrania na konsoli to z przyjemnością pogram wspólnie ! ;)

Jest na ps3 ? Bo rozważam kupno

Na chwilę obecną nie. :(

No ja zacznę od nowa. Po chorobie wracam na parkiet :) Może by się ogarnęło coś większego ale jakoś większą grupę ludzi/graczy do TESO. Tylko zastanawiam się nad frakcją.

No ja co prawda pracuje wiec po pracy tylko wieczory kilka godzin grania ale w wolne juz wiecej troche czasu moge poswiecic :) jak cos ja bym chetnie zagral po stronie EP :) gildie mozna by zalozyc razem lvlowac wszystko do uzgodnienia ;) osobiscie pasuej mi bardziej skype ale ts tez moze byc wiecej na pw :D

Okej, ja bymbył chętny, co do gildii, nie ma większego problemu z założeniem nowej i grą od nowa po stronie EP, wcześniej grałem na DC. Dalej... Jeśli chodzi o TS3, serwer posiadam, więcej informacji na PW, piszcie po adres itp, zostawcie tu swoje nicki i fajnie by było jak byście gdzieś o 20 byli w grze. NIck Sefurion jak coś.

A na jakie konsole jest eso?

hmmmm czyli gramy na EP mi to w sumie pasuje. Może podawajcie swoje nicki.klasy postaci itp zobaczymy ile osób będzie :)

ESO z konsol jest na XboX One i PS4 ;-)

No to jak EP, to mogę dołączyć. Tylko najlepiej tak całkiem od nowa, za daleko i tak nie doszedłem. Słabo to ogarniam, strasznie ogromna gra. Na pewno będę grać wojownikiem.

Ja zrobię full healer :) Więc jak coś będziecie mieli z kim chodzić na dungeony i pvp :)

Ja Templar healer/tank wiec dps sie przyda i bedzie git :D na razie 8 lvl @Temarone

to co ogarniamy jakieś miejsce na spotkania jakiś kanał ts3 ??