Chętnych do Vindicusa!

Witam poszukuje chętnych do pogrania w grę jaką jest Vindicus!

Gram od początku więc startujemy od 0 gra otrzymała nie dawno patch mamy nowe klasy

i jak widać na servie dużo graczy . Szukam kompana do posiedzenia na TS3 i do miłej sieczki mobów.

Mam 23 lata więc oczekuje tylko kultury i TS3.

Chętni pisać na gg 4858584 w temacie albo na pw .

P.S jeśli masz zamiar hejcić wyżej wymienioną grę to sobie odpuść !

Witam poszukuje chętnych do pogrania w grę jaką jest Vindicus!Gram od początku więc startujemy od 0 gra otrzymała nie dawno patch mamy nowe klasyi jak widać na servie dużo graczy . Szukam kompana do posiedzenia na TS3 i do miłej sieczki mobów.Mam 23 lata więc oczekuje tylko kultury i TS3.Chętni pisać na gg 4858584 w temacie albo na pw .P.S jeśli masz zamiar hejcić wyżej wymienioną grę to sobie odpuść !

Z chęcią zagram, tylko musze poczekać aż mi nexon zresetuje secondary password:P

Ts3 jakiś jest? Bo mam jakiś tam, więc da sie grać. Ze mną zagra może jeszcze jeden ziomek:P

Ja bym sobie zagrał, ale mam 14 poziom, więc jakbyście dobili taki, to bym dołączył, nie wiem czy wiecie co to, ale mam tam wydane około 5000 ap. :) A ts'a jak chcecie moge za darmo założyć kanał.

Co do poziomu to szybko Cię dogonimy a co do TS nie ma problemu będą ludzie będzie TS mój nick w grze to Giltov :D

Ja na noc dam ściąganie.

Saiyan666 jak nikt nie dojdzie oprócz Ciebie to ja mam Karoka na 18 lvl jak co :D

A teraz testuje nową postać ale zobaczymy ;D

też bym chętnie dołączył tylko aby była zgrana ekipa która nie rozpadnie się po paru dniach

Ja mam 32, 35, 18.24 i 14 :D

Jutro zapodam tutaj adres TS i podam namiary do mnie w grze i na gg by można było uzyskać hasło na TS.

Jeśli chodzi o mnie na pewno będę grał oczywiście wieczorami bo pracuje ale w niedziele i niektóre soboty to cały dzień :P

Zapodajcie jakiegoś ts,a :D

31.6.70.185:5000 tutaj gramy w Vindictusa.

Oke ;) jak coś to już tam siedze a grać bede mógł zacząć od rana :)

Witam poszukuje chętnych do pogrania w grę jaką jest Vindicus!

Gram od początku więc startujemy od 0 gra otrzymała nie dawno patch mamy nowe klasy

i jak widać na servie dużo graczy . Szukam kompana do posiedzenia na TS3 i do miłej sieczki mobów.

Mam 23 lata więc oczekuje tylko kultury i TS3.

Chętni pisać na gg 4858584 w temacie albo na pw .

P.S jeśli masz zamiar hejcić wyżej wymienioną grę to sobie odpuść !