Im więcej osób tym lepiej. Jeśli real to tylko z pacc, a jak ots to jakiś który istnieje kilka lat albo ma taki zamiar. Wiek minimum 18 oraz komunikacja głosowa:)
Chętnych do wspólnej gry. real lub ots
Ja jakby co gram sobie z kolegą na Celeście, więc jakby co możesz się dołączyć
Jakie aktualnie lvle? Jak tam sytuacja wygląda, bo kiedyś 800+, obecnie 300+. Grałem trochę na npvp ale to była kilka lat wstecz i jedynie wspomnienia to, że sam tam tylko bociłem, bo tam to była norma.
Razem ze znajomym z tego forum gramy na Iona, on stoi chyba aktualnie na 33 poziomie, ja na 40, zwolniłem z expem(w zasadzie wcale nie expie póki co) bo on musi teraz ogarniać szkołę, a samemu nie mając z kim pogadać to nie to samo. Jest jeszcze trzecia osoba, ale wbiła 20(?) poziom i od tej pory jej nie widziałem, nie wiem czy będzie dalej grała. Ogólnie korzystamy ze skype, ja mam pacc kupiony, czeka tylko na aktywację. Jak chcesz razem pograć to pisz tu na forum albo w temacie, jakoś się odnajdziemy
Im więcej osób tym lepiej. Jeśli real to tylko z pacc, a jak ots to jakiś który istnieje kilka lat albo ma taki zamiar. Wiek minimum 18 oraz komunikacja głosowa:)