Witam !
Zapewne zauważyliście tą grę wchodząc na lola - czy jak przejdę tą grę to dostane jakąś skórkę ? Przeszedłem już zwykłym chogathem a teraz gram "dżentelmenem"
Witam !
Zapewne zauważyliście tą grę wchodząc na lola - czy jak przejdę tą grę to dostane jakąś skórkę ? Przeszedłem już zwykłym chogathem a teraz gram "dżentelmenem"
A gdzie pisze że dostaniesz jakąś skórkę? Typowy polak. Nic nie robi dla przyjemności czy czego innego tylko dla zysku/zdobyczy.
Dostaniesz Prime Cho'Gatha, 3 strony na runy, 1k RP i 50k IP. Zawsze coś za coś...
Nie , nie dostaniesz nic. To po prostu mini gierka stworzona przez Riot dla graczy, więc nie bądź zbyt cwany i nie napalaj się na jakieś free skiny lub coś tego typu. Wiem , że nie grzeszysz inteligencją ale jednak tak prosta rzecz chyba każdy pojmie.
Co wy za głupoty gadacie. Oczywiście że się Prime Cho dostaje.
Misiael z takimi komentarzami możesz sobie darować.. do zamknięcia
Nie wiem, zacięło mi się jak zabiłem Zaca w ostatnim mieście -.-
OMG. Nagrodą za przejście całej gry jest Gentelman Cho'Gath. http://www.leagueoflegends.pl/news/458/league-of-legends-chew
Ja przeszedłem całą grę ( tak udało mi się ) , I dostałem skin lecz w grze CHEW , a nie w lol'u!
Co myśleliście, że w LoL'u dostaniecie skina? LoL. Dostaje się skina w CHEW, jest to open beta tej gry, a będzie ona grą przygodową z NPC'ami etc.
April's fools! Lub coś w tym guście.
Mini gra w minigrze jest genialnia. Astronauta Teemo i łapanie gwiazdek :x
...oczywiście że się nic nie dostaje, prima aprilis. Niemniej Riotowi należy się jakiś miły bonus za wskrzeszenie Rampage
szkoda że to tylko 14 h :C ale teemo doleciałem podan 4000 metrów :#
Witam !