Chillstep

coś czuje ze się przerzuce na taka muzykę :D w sumie to słucham Dupstepu :D a takiej typu muzyki szukam od dawna dzieeki wieelkie :D

Czemu niby się przerzucać ? Ja ja mam na play liście w winampie wszystko :) Raz czasami leci Dubstep czasami ChillStep czasami HardStyle :D

Chyba praktycznie każdy ma tak. Jak hardstyle to dubstep, a jak dubstep to chillstep

Ja tam najpierw słuchałem DnB (ale tylko Pendulum), potem przerzuciłem się na Dubstep, a gdy usłyszałem Crave You, to zacząłem słuchać Adventure Club, i tak się to dalej potoczyło :P

Założyłem sobie ot taki temacik, a tu padło tyle nazw utworów i olbrzymia lista kristala oraz subskrypcje YT... Nie wiem, co by tu wybrać, czasu nie starczy na chociaż sprawdzenie paru z nich :P

Mniej więcej oto mi chodziło :), lubię mocny dubstep z dobrym dropem ^^ ale melodyjne bardziej podchodzą ;)

Podałem link do ulubionych na moim kanale. Jeżeli chcecie więcej utworów to zerkać własnie tam ;). Są tam same piosenki od Chillstepa po Dubstep i Hardstyle kończąc.

Jezeli chodzi o dropy to najwieksze ma drumstep :) Macie przyklad :

@Up naprawdę epicki drop :D przy drumstepie się fajnie śpi ... serio :D

Tak trochę z innej beczki poleci ktoś kanał na YT z muzyką HardStylowa (nie wiem czy to można odmieniać ale co tam ) ? Jedyny który znam to TheHardstylezNL :)

To ja może dodam coś od siebie, ostatnio podczas słuchania radia wpadł mi 1 kawałek

http://www.youtube.com/watch?v=ggo1eD9j3Ec&feature=fvst

A jeżeli ktoś lubi hevay drop to macie

http://www.youtube.com/watch?v=Xu8U25ZDQy8

@Up naprawdę epicki drop przy drumstepie się fajnie śpi ... serio Tak trochę z innej beczki poleci ktoś kanał na YT z muzyką HardStylowa (nie wiem czy to można odmieniać ale co tam ) ? Jedyny który znam to TheHardstylezNL

HardstyleTV

HardDance

hardstyle

scantraxxrecordz

To są moje subskrypcje na YT gdzie znajduje się wiele epickiej muzyki z gatunku Dubstep, Chillstep , DrumAndBasse i HardStyle . Mając to wszystko zasubskrybowane codziennie słucham 5-10 nowych piosenek Lista(kolejność przypadkowa):17tumbaBlackmillMusicClownDubstepEpicNetworkMusicEPIXXXDUBSTEPHDdubRAVE3HDmusicNexusInfecteDubstepJesusDiedForDubstepKickassDubstepHDLiquicityMonstercatMediaMrSuicideSheepMusicMonsterMediaNightcoreTrixQuantumDNBTheHardstyleNLTheNetworkDNBUKFDubstepUKFDrumandBassUndergroundDubstepxDarkLegacyx2xKazumix1

nice bro mam prawie to samo

Tak dla odświeżenia tematu:

[media=]

Jak ktoś śledzi Adventure Club na Facebooku, to pewnie już słyszał :)

W każdym razie dobra nuta :)

Ooo dzięki za nutke :) Nie mam fb a Adventure Club nie prowadzi już chyba kanału na YT

Nie znam piosenki od Adventure club, która by mi się nie podobała.

Musze to wam pokazać . Tak świetnego utworu dawno nie słyszałem .

Reszta w postaci tytułów, ze względów ograniczeń forum.

Świeże kąski z mojej strony.

@EDIT: Poszło jako linki, magia silnika forum :3

@EDIT2: Przed ostatni link nie jest chillstepem, ale może się spodobać.

vanziom skąd to wziąłeś? Piękne *.*

Przeglądałem YouTuba i jakoś na to trafiłem . Od pierwszego odsłuchania się zakochałem *.*

Taki tam refresh, niedawno znalazłem:

+może nie chillstep, ale piękna nuta:

Edit: A co mi tam, jeszcze trochę nutek:

AZEDIA - Something

Rogue - Air (Summer Chors)

Nie wiem, jak wstawiać odnośniki tak jak kristal, więc daję tylko tytuły :(

Nie wiem, jak wstawiać odnośniki tak jak kristal, więc daję tylko tytuły

Kopiowałem nazwę utworu z ulubionych na Youtube i samo przeskakiwało :D

Dobra coś nowego od siebie podaje:

Bon Iver - Holocene (Subset Remix)

Capital Cities - Safe & Sound

Trochę tego jest :D