Siema! Wiedzieliście że jest parodia lola w wydaniu chińskim? Otóż że jest, wszystko podobne do lola tylko są inne postacie, z uniwersum anime.
Siema! Wiedzieliście że jest parodia lola w wydaniu chińskim? Otóż że jest, wszystko podobne do lola tylko są inne postacie, z uniwersum anime.
Piąteczka za zapłon!
Żadna nowość.
Nagroda Darwina by się przydała.
Grałem w to, w jakiejś becie. Zabawne nawet, ciekawe postacie, ale ping okropny :<.>
Grałem w to, w jakiejś becie. Zabawne nawet, ciekawe postacie, ale ping okropny :
Przy 300 pingu da rade grać. Jak ktoś gra to podawać nicki
Jeżeli ktoś lubi opóźnienie po 1 sekundzie to owszem da radę grać, ale był taki moment, że nie potrafiłem grać w lola przy 200 pingu, a przy 300.....niokomu nie polecam
Gram w lola przy 200 pingu i dalej spokojnie farmię creepy.
Gram w lola przy 200 pingu i dalej spokojnie farmię creepy.
Też grałem na ameryce, dlatego nigdy nie wyszedłem wyżej niż 1400 elo przez opóźnienia podczas team fightów.Granie topem pod tanka jakoś ujdzie, ale granie adc, junglerem, midem bądź nawet supportem to męka, bo musisz wysztko robić w idelanym momencie.Polecam tobie zagrać na lolu eu ne przez 1 tydzień po czym wrócić na ameryke.Różnia jest ogromna, już lepiej przenieść konto na rosję.
Jeżeli ktoś lubi opóźnienie po 1 sekundzie to owszem da radę grać, ale był taki moment, że nie potrafiłem grać w lola przy 200 pingu, a przy 300.....niokomu nie polecam
Spokojnie my tu gramy tylko for fun, idzie grać przy 300 pingu, farmić też.
Mam zamiar wbić odpowiednią dywizję na NA a potem pomyślę o przeniesieniu się.
Był o tym news chyba z rok temu. Niemniej jednak czytałem, że ta gra nie ma licencji na żadnego "bohatera" więc prawdopodobnie niedługo upadnie.
Gierka byłaby fajna, gdyby była po angielsku:D 300 Champów, jaka różnorodność
Ale czy by dali zbalansować ich.
Ja dzis sciagłem ale na razie nie ogarnailem rozgrywaki sa postacie z anime wiec licencji nie maja jak sie kampanie za nich wezma to gra upadnie kolega mial ping 400 ale on ma 2Mb neta ja mialem ping 250
Jakby miała upaść, to był już to dawno zrobiła> Ja tam nadal widzę że się rozwija ciągle. Niektóre skille, przedmioty są podobne do tych w lola, czyli jak ktoś grał w lola nie będzie miał jakichś problemów wiekszych.
LOL. Wygląda całkiem ciekawie jak na podróbę.