Chiński Vindictus Poradniki

Zebraliśmy tutaj wszystkie materiały potrzebne do zagrania w Chinskiego Vindictusa bez proxy, który niedawno wystartował

Poradnik Rejestracji, Poradnik Logowania, Zangielszczenie

http://www.onlinegamers.pl/index.php?/forum/169-china/

Do Administracji MMORPG, te poradniki to czysta pomoc dla waszych użytkowników, nie chcemy nawet próbować z wami konkurować (:

Wielkie dzięki : )

Przyda się, choć Guru już coś takiego kiedyś chyba wysyłał.

dobre ale do słabej gry:/

Czasem gra schodzi mi do paska przy ładowaniu i nie chce się włączyć,ma ktoś jakaś rade na to? z góry dziękuje za pomoc :)

ja tak nigdy nie miałem jak nie masz to tylko z tą grą to może małym palcem gdy sterujesz w,a,s,d dotykasz alt i tab ^^

Nie podczas grania kolego,mam to kiedy włanczam grę wyskakuje hackshield i później gra startuje i od razu się minimalizuje i nie mogę jej powiększyć

co napisać w 身份证号码:

a czy ktoś z was wie czy da się zangielszczyć Market Place ?

@up

w 身份证号码: wpisujesz numer ID jakiegoś Chinola czyli numer jego dowodu osobistego. Wygoogluj Chinese ID, łatwo znaleźć.. napewno łatwiej niż jakikolwiek działający KSSn ; ]

Nie da się, marketplace działa na zasadzie przeglądarki internetowej i nie znajduje się w kliencie, ja na KR sobie kopiowałem nazwy itemków ze stron koreańskich, więc nie sprawiało mi to problemów, ale nie wiem jak z Chińskim DB do vindictusa.

Można prawie wszystko naprawić np. nazwy tych zwoi, pozostałe elementy czata i chińskie questy, ale o marketplace zapomnij.

Alternatywa to znaleźć dobre proxy i grać na NA niż na lagowni w dodatku po chińsku ^,^

Grałem na NA : ] jeszcze jak nie było Karoka.. Ehh i dzięki za info o niemożności zangielszczenia Market Place ;c

Witam mam takie pytanko, mianowicie

1. Jak wyglada sprawa z lagami, jak wbijamy do kogos np: chinczyka

2. O ile updatow chinska wersja jest za NA, glownie chodzi mi o to ile updatow brakuje do karoka.

Witam mam takie pytanko, mianowicie1. Jak wyglada sprawa z lagami, jak wbijamy do kogos np: chinczyka2. O ile updatow chinska wersja jest za NA, glownie chodzi mi o to ile updatow brakuje do karoka.

1. Lagi w uj ... nie opłaca się grac z Chinolami w PT : /

2. 100 lat za murzynami .. Na CN nie ma nawet Evie ..-.-'

Lepiej pomęczyć się ze znalezieniem dobrego proxy i grać na NA ..

Zebraliśmy tutaj wszystkie materiały potrzebne do zagrania w Chinskiego Vindictusa bez proxy, który niedawno wystartował

Poradnik Rejestracji, Poradnik Logowania, Zangielszczenie

http://www.onlinegamers.pl/index.php?/forum/169-china/

Do Administracji MMORPG, te poradniki to czysta pomoc dla waszych użytkowników, nie chcemy nawet próbować z wami konkurować (: