A więc jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich Pozwolicie, że trochę napiszę o sobie, żebyście wiedzieli jak mi się przypodobać
Więc tak : Skoro siedzę na tej stronie to napewno lubię wszelkie mmo ( o ile jest dobre ) no i świat fantasy. Jeśli chodzi o gry to póki co gram w Guild Wars i Combat Arms. Od czasu do czasu przysiądę się do samochodówki lub strategii.
Jeśli chodzi o książki to ostatnio "wsiąknąłem" w " Wiedźmina" i książki Wojciecha Cejrowskiego, oraz przeczytałem całą serię "Mikołajka" Oczywiście czytałem o wiele, wiele więcej książek, ale napisałem te, które najbardziej przypadły mi do gustu
Muzyka? Przede wszystkim każda odmiana rocka, ale innymi gatunkami też nie pogardzę. Mam wiele ulubionych zespołów, ale ostatnio najwięcej słuchałem Arctic Monkeys, Placebo, Linkin Park, Empire Of The Sun i wiele innych.
Żadnego sportu nie trenuję, ale bardziej rekreacyjnie gram w siatkówkę i od czasu do czasu pływam. Lubię też oglądać sporty motoryzacyjne i koszykówkę.
Mógłbym napisać jeszcze więcej, ale nie wiem do końca co Jeśli coś was jeszcze interesuje pytajcie, chętnie odpowiem ;] Jeszcze raz pozdrawia, Konrad.