Chivalry Medieval Warfare - HIT z kickstartera!

temat już był ale zdechł i zakładam nowy bo gra miała świeżo premiere...

grając w M&B dostałem link do tej gry... urzekły mnie filmiki na których gra wygląda świetnie i co się okazało po kupnie w grze? że jest jeszcze lepiej niż na filmikach ! ta gra to czysty skill i jeśli ogarniasz często będą padać słowa jak "cheater" czy " glitcher" itp. duele tutaj są po prostu epickie a walka w grupach przynosi masę funu... w tygodniu ma dojść nowy path poprawiający bugi (pierwszy dopiero bo gra ledwie premiere miała)... ale twórcy już zapowiedzieli że gra tak dobrze się sprzedała że szykują masę nowego contentu jak: nowe bronie, customizacja postaci, mapy, tryby i jakieś niespodzianki o których nie chcą jeszcze pisać

Polecam każdemu kto lubi tego typu gry na pewno się nie zawiedzie :]

tu filmik:

w takiego mmo bym chcial pograć zawsze szukałem czegoś z walka jak w oblivion, skyrim lub dark messiah bosko :)

Co do samej gry to gra jest na prawdę świetna grałem w nią jak zdobyłem klucz do CBT, niestety cena jest trochę duża, ale w tej grze liczą się wyłącznie nasze umiejętności walka sprawia niesamowitą radość, szczególnie wtedy gdy jednym machnięciem uda nam się zdjąć kilku wrogów ;)

temat już był ale zdechł i zakładam nowy bo gra miała świeżo premiere...

grając w M&B dostałem link do tej gry... urzekły mnie filmiki na których gra wygląda świetnie i co się okazało po kupnie w grze? że jest jeszcze lepiej niż na filmikach ! ta gra to czysty skill i jeśli ogarniasz często będą padać słowa jak "cheater" czy " glitcher" itp. duele tutaj są po prostu epickie a walka w grupach przynosi masę funu... w tygodniu ma dojść nowy path poprawiający bugi (pierwszy dopiero bo gra ledwie premiere miała)... ale twórcy już zapowiedzieli że gra tak dobrze się sprzedała że szykują masę nowego contentu jak: nowe bronie, customizacja postaci, mapy, tryby i jakieś niespodzianki o których nie chcą jeszcze pisać

Polecam każdemu kto lubi tego typu gry na pewno się nie zawiedzie :]

tu filmik: