Chivalry: Medieval Warfare - Serwery

Witam,

Mam zamiar kupić tą grę Chivalry: Medieval Warfare tylko wciąż się zastanawiam jak jest z serwerami?, czy są serwery gdzie jest od 20 slotów do 32 slotów gdzie nie ma lagów? i czy jest dużo serwerów bez haseł? i czy nadal dużo graczy w tą grę gra?.

Gra dużo graczy, lagi zależne od internetu, serwery 16 slotowe, 32 slotowe ( coś takiego) :)

Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad War of the roses, jest mnie każulowa od Chivalry i ma różnorodniejsze klasy.

Właśnie zastanawiałem się nad tymi dwoma tytułami już miesiąc, jak pograłem na 3 dniowym weekendzie w Chivalry: Medieval Warfare i może War of the Roses jest bardziej rozbudowane od Chivalry to nie podoba mi się jak to wiele graczy mówiło że dla lika nie lubiącego chaosu z kombosami nie polecali WoR'a, a że ja jestem takim casualem, wybrałem Chivalry z tego powodu, brutalniejsze, łatwiejsze, tylko szkoda że mało w nim elementów takich jak w WoR typu tworzenie własnego rycerza :), to mi się najbardziej podobało w WoR

Witam,

Mam zamiar kupić tą grę Chivalry: Medieval Warfare tylko wciąż się zastanawiam jak jest z serwerami?, czy są serwery gdzie jest od 20 slotów do 32 slotów gdzie nie ma lagów? i czy jest dużo serwerów bez haseł? i czy nadal dużo graczy w tą grę gra?.