Witam poszukuje pasty i chłodzenia pod procka I5-4590 socket 1150 i płyta MSI B85-G43 budżet jest to max 160zł powiedzmy a wysokość chłodzenia nie może przekroczyć 158mm. Zastanawiam się nad Be Quiet! Pure Rock lub coś Silentiumpc, Scythe. Nad pastą się nie zastanawiałem. Jakieś propozycje?
Chłodzenie + pasta
To proc bez K więc wystarczy ci Silentium PC Fera 2
Witam poszukuje pasty i chłodzenia pod procka I5-4590 socket 1150 i płyta MSI B85-G43 budżet jest to max 160zł powiedzmy a wysokość chłodzenia nie może przekroczyć 158mm. Zastanawiam się nad Be Quiet! Pure Rock lub coś Silentiumpc, Scythe. Nad pastą się nie zastanawiałem. Jakieś propozycje?
wiekszosc firmy doo swojego chlodzenia dodaje paste gratis
http://www.overclock.pl/articles/show/id/461,35,37,podsumowanie-zwiazki-bardzo-wydajne
3 strony podsumowania 1. super 2. średnie 3. reszta
Artic cooling mx-2 (pasta) i silentium fera 2 jak ktoś wyżej dał znać będzie to dobre chłodzenie