Chodzenie WASD

Witam

Gram w lola od wczoraj i nurtuje mnie pytanie czy można jakoś zbindować klawisze żeby móc chodzisz wsad ?

Odrazu mówię że mam myszkę Razer Naga i chciałbym pod klawiszami na myszcze od 1-6 ustawić qwersd spells a wasd poruszać się daną postacią, nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce ale chciałbym spróbować takiego ustawienia.

ps: szukam osoby do gry 3vs3.

Dzięki za odpowiedzi

Pozdrawiam

Wątpie, żeby była taka możliwość, gra z góry narzuca chodzenie myszką.

Podobno da się to jakoś zrobić, ale nie jestem pewiem czy jest to w pełni legalne, i czy nie podchodzi pod cheat. Polecam poszukać pod tym linkiem

Jak WSAD to idź grać w Metina lub jakiegoś FPSa.

W grach MOBA chodzi właśnie o to że steruje się myszką jak w RTSach a pod Q W E R masz skille.

Avitus, bardzo pomocny post, sadze ze odpowiedział na wszystkie jego pytania...

@topic jakbyś znalazł odpowiedź to daj znać ;p

Pod cheat może podchodzić jesli będzie ingerowało w pliki/konfiguracje gry, w razie czego zawsze mozesz napisać ticketa czy to legalne i jak to zrobić.

Znalazł się ten co najwięcej wnosi.

Witam

Gram w lola od wczoraj i nurtuje mnie pytanie czy można jakoś zbindować klawisze żeby móc chodzisz wsad ?

Odrazu mówię że mam myszkę Razer Naga i chciałbym pod klawiszami na myszcze od 1-6 ustawić qwersd spells a wasd poruszać się daną postacią, nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce ale chciałbym spróbować takiego ustawienia.

ps: szukam osoby do gry 3vs3.

Dzięki za odpowiedzi

Pozdrawiam