Cho'Ghat

Hmm moglibyście mi opisać że tak powiem ,,prywatne relacje'' z tą postacią? ponieważ chyba sobie go kupię,aktualnie gram Fiddlem ale troche już mi się znudził :P

Hmm moglibyście mi opisać że tak powiem ,,prywatne relacje'' z tą postacią? ponieważ chyba sobie go kupię,aktualnie gram Fiddlem ale troche już mi się znudził

kupa mięsa.

czyli innymi słowy tank ? ale przecież ulti ma podobno porządne ;) potrafi ,,zjeść'' jak to mawiają moi koledzy.

Cho`Ghat to dość dziwna klasa.Z jednej strony to mag a z drugiej z dobrymi itemkami i z nabiciem na 6 featu może robić za tanka ogólnie na początku trochę dziwny ale jak się przyzwyczai to okazuje się on jednym z lepszych Champów.Ma kilka minusów np.Jeśli nie kupisz butów najlepiej +3 do chodzenia to każdy może dobiec i go zmasakrować.Ale polecam go

Dla mnie Cho to typowy off-tank do 5v5, w 3v3 robi różnicę już większą i spokojnie nim się gra w buildzie do tankowania.

Aktualnie gram Cho'Gathem juz na poczatku go ogarnialem, jedna seria skilli masz fraga, na 12 lvl mozesz tankowac wieżyczki. Moja taktyka polega na oczywiscie z buffami juz. Chowam sie w krzakach, ktos podchodzi, ja go podbijam do gory kolcami, potem fala dzwiekowa i ulti, no i mam fraga:) Na 16 lvl jestes bardzo silny cho'gathem, ale na poczatku polecam exp na minionach do 6 lvl.

Aktualnie gram Cho'Gathem juz na poczatku go ogarnialem, jedna seria skilli masz fraga, na 12 lvl mozesz tankowac wieżyczki. Moja taktyka polega na oczywiscie z buffami juz. Chowam sie w krzakach, ktos podchodzi, ja go podbijam do gory kolcami, potem fala dzwiekowa i ulti, no i mam fraga:) Na 16 lvl jestes bardzo silny cho'gathem, ale na poczatku polecam exp na minionach do 6 lvl.

Wiem że myślisz że umiesz w to grać ale proszę Cię na litość, zachowaj swoje poglądy i taktyki dla siebie gdyż tylko szkodzą.

Cho'gath jest lepszy pod ap z odrobiną survi.Kiedyś pod tanka był nawet mocny,ale teraz gdy zmniejszyli jego podstawowe obrażenia ulti,a zwiększyli przelicznik ap to oczywiście pod ap będzie lepszy.

Hmm moglibyście mi opisać że tak powiem ,,prywatne relacje'' z tą postacią? ponieważ chyba sobie go kupię,aktualnie gram Fiddlem ale troche już mi się znudził :P