Chronicle Runescape Legends

Gra ktoś z forum może?

Ogólnie powiem, że gra mnie pozytywnie zaskoczyła, w końcu coś świeżego. Wszelkie porównania tej gry do Hearthstonea, są tak mylne jak przyrównanie WOWa do WOTa...

Macie już jakieś grywalne decki? Ja jestem na etapie wyłapywania bęcków na bronze practice ^^

Ja gram. Podaj nick.

Ja gram. Podaj nick.

Podam po powrocie z pracy, bo szczerze nie jestem pewien który wpisałem przy rejestracji.

Masz opracowane jakieś znośne decki z kart startowych może? Próbowałem złożyć 2 razy samemu, ale oba to kompletna porażka :) Nawet nie jestem jeszcze w stanie wybrać na której postaci się skupić.

Jeśli masz jakieś pomocne sugestie, to wal śmiało.

Hm, ja dopiero kilka gier rozegrałem (rankedy i treningowe) i w sumie jakoś mi idzie a deck złożyłem sobie sam.

Tylko nie wiem czy się opłaca grać jak będzie wipe =\

Podaj nick.

Cierpki

W razie co, to dostałem z dostępem klucze zaproszeniowe...

Witam,

jutro 14 grudnia na funpage Need Party, pojawi się post gdzie będą do zgarnięcia 3 klucze do gry Chronicle: RuneScape Legends. Nie będzie żadnych losowań, tylko kto pierwszy ten lepszy :) Więc zapraszam do polubienia funpage i śledzenia postów.

Pozdrawiam

DonSobolO

https://www.facebook.com/needpartypolska

Jak ktoś chce kluczyk niech mi napiszę bo mam 3 dodatkowe.

Gra ktoś z forum może?

Ogólnie powiem, że gra mnie pozytywnie zaskoczyła, w końcu coś świeżego. Wszelkie porównania tej gry do Hearthstonea, są tak mylne jak przyrównanie WOWa do WOTa...

Macie już jakieś grywalne decki? Ja jestem na etapie wyłapywania bęcków na bronze practice ^^