„Chuj Warteska” nowym NPC w Runes of Magic. Właśnie widać, jak GameForge testuje patche

Najnowszy patch, który pojawił się w Runes of Magic (wspominaliśmy o nim w porannym newsie) okazał się dziurawy jak sito. GameForge znowu nie stanęło na wysokości zadania i znowu dostarczyło nam wadliwą i pełną błędów aktualizację.

Pełną listę wysłał do nas użytkownik &bdqu…

Wyświetl

Ciekawa jestem czy Guru napisałby o nieszczęsnym patchu gdyby nie badaczka ,,oka mądrości" . Rodzi się pytanie dokąd to ,,ch*j Wateska" będzie psuł moją ulubioną grę, onegdaj wydawaną przez Frogstera?

Moja propozycja jest następująca: WSZYSCY GRACZE Z POLSKIEGO SERWERA IDĄ GRAĆ DO STAREGO3D. Jak pisano już na forum jest to legalna firma, która nie wali po oczach p2w, jak twierdzą ci, którzy już testowali Insomnię i Paradise https://playernetgames.com/games/runesofmagic-arcadia/web/invite_pl

Pozdrawiam wszystkich graczy RoM-a byłych i obecnych :)

Najnowszy patch, który pojawił się w Runes of Magic (wspominaliśmy o nim w porannym newsie) okazał się dziurawy jak sito. GameForge znowu nie stanęło na wysokości zadania i znowu dostarczyło nam wadliwą i pełną błędów aktualizację.

Pełną listę wysłał do nas użytkownik &bdqu…

Wyświetl