CicheZabijanie

Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale jakby co to proszę nie zamykać tylko go przenieść, szukam gry single player w której można ammmm jakby to ująć zabijać od tyłu tak jak w Prince Of Persi najlepiej za pomocą noża.

Podobało mi się:

Wszystkie części Prince of Persi

Turok

(to chyba wszystko bo nie znalazłem innej gry pasującej do mojego opisu)]

Aha i najważniejsze mój komputer:

3.1 GHz

1.5 GB RAM

Karta Graficzna GeForce8600GT

PS: Grałem w Assasin Creed, Splinter Cell'a też gralem, Hitamana również ale spróbuje tego Thief'a. Czekam na dalsze propozycje.

PS2: W Thief'a zagram ale jedynie w 3 reszta mnie jakoś dziwnie odrzuca.

PS3: A Thief'a 4 nie ma?

polecam wszystkie części:

- assassins creed

- thief

pozwolę sobie dodać opisy później (no chyba że sam potrafisz sobie coś wyszperać) ponieważ teraz nie mam zbyt dużo czasu

seria Hitman, seria Thief, Metal Gear Solid, seria Splinter Cell,ManHunt,Deus Ex...no i jeszcze seria Tenchu

Wystarczy? (nie polega głównie na zabijaniu, ale znajdziesz tam co lubisz)

Szanujzieleń - Pomysł dobry, ale kiepsko widzę Asasyna chodzącego na jednordzeniowcu

no to ja ci zaproponuje kilka gier akcji i skradanek:

- splinter cell (cała seria)

- metal gear solid 2 substance

- Deus Ex: Bunt Ludzkości

- assassin's creed (cała seria)

- thief (cała seria)

- najnowsze batmany

znałem jeszcze pare takich gier, ale teraz nie moge sobie przypomnieć

@edit:

na ps2 znalazło by się więcej takich tytułów

seria Hitman, seria Thief, Metal Gear Solid, seria Splinter Cell,ManHunt,Deus Ex...no i jeszcze seria TenchuWystarczy? (nie polega głównie na zabijaniu, ale znajdziesz tam co lubisz)Szanujzieleń - Pomysł dobry, ale kiepsko widzę Asasyna chodzącego na jednordzeniowcu

Masz racje. Assasin na moim komputerze nie pójdzie ale u kuzynki grałem.

Dragon age 1,2 lub wiedzmin 1,2

Dragon age 1,2 lub wiedzmin 1,2

Szybko edytujesz swoje posty Wielkie Brawa.

PS: Wiedzmin 1 ani 2 mi nie pójdzie.

Nowa gra - Deus Ex Human Revolution.

Edit: chociaż jak mówisz, że wiedźminy Ci nie pójdą, to nie wiem czy coś z tego będzie :P

Pierwsza część 'Wiedźmina' Ci pójdzie i to wcale nie na najgorszych ustawieniach, wiem bo grałem na gorszej maszynie.

Pierwsza część 'Wiedźmina' Ci pójdzie i to wcale nie na najgorszych ustawieniach, wiem bo grałem na gorszej maszynie.

Wątpię mój komputer ma 8 lat więc już gry które powinny iść się zacinają.

Wątpię mój komputer ma 8 lat więc już gry które powinny iść się zacinają.

System operacyjny: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (System Operacyjny musi posiadać dostępne aktualizacje)
Procesor: Intel Pentium 4 2.4GHz lub AMD Athlon 64 +2800
Pamięć RAM: 1024 MB RAM w przypadku Microsoft Windows XP / 1536 MB dla Microsoft Windows Vista
Karta graficzna: 128 MB Video RAM, z obsługą DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800)
8.5 GB wolnego miejsca na dysku twardym
Karta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0c
Napęd DVD

Więc są słabsze od tych które podałeś.

System operacyjny: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (System Operacyjny musi posiadać dostępne aktualizacje)Procesor: Intel Pentium 4 2.4GHz lub AMD Athlon 64 +2800Pamięć RAM: 1024 MB RAM w przypadku Microsoft Windows XP / 1536 MB dla Microsoft Windows VistaKarta graficzna: 128 MB Video RAM, z obsługą DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800)8.5 GB wolnego miejsca na dysku twardymKarta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0cNapęd DVDWięc są słabsze od tych które podałeś.

Ile twój komputer ma lat?

Możesz zawsze zdefragmentować dyski, oczyścić kompa z śmieci, przeskanować na wszelkie wirusy i inne szkodniki. Możesz też powyłączać procesy, ale lepszym (a na pewno bezpieczniejszym) pomysłem jest użycie Game Boostera.

Najlepiej byłoby żebyś podał dokładną konfigurację, bo inaczej może być problem.

Cree: Karta Graficzna jest za słaba, trzeba byłoby robić niezły hardkor (masowa kompresja tekstur,wyrzucanie światełek z gry...)

sprawdź Metal Gear'a i Tenchu !

ja w Widzmina 1 grałem na gorszym sprzęcie niż Twój ..o_O a dokładnie

CPU: Intel C2D e6200 1,86GHz
Ram: 1024 MB
GPU: Gigabyte GF 7100GS 128MB

Więc nie gadaj że nie pójdzie ; ]

a co do gier to może spróbował byś zagrać w Ghost Recon. Może nie jest to gra w klimatach PoP ale jest naprawde świetna.. Znakomity system dowodzenia oddziałem, masa cichych zabójstw. Polecam Ci Ghost Recon: Advenced Warfare (AW2 chyba Ci nie pójdzie : / ale jedynka w sam raz). Zresztą cała seria GR jest świetna : )

@UP

Na co GF 8600GT jest za słaby ? o__O na Wiedzmina 1 ? .. Ja zanim kupiłem 8800gtx to miałem tą karte w wersji Magic ..-.-' (Asus GF8600 GT Magic 512mb gDDR2) i pociskałem w Wiedzmina na max detalach -.-'

No tylko że miałem 2GB ramu i procka lepszego (Intel C2D e7200) ..: / (zresztą cały czas posiadam tego procka i ten sam ram :D)

Puki co niech pogra w Thiefa. W Splinterze nie zabijasz z noża.

Swoja droga szkoda ze jest tak malo gier o skrytobójcach. Aha i bądźmy szczerzy... Assassin Creed ma malo wspolnego z cichym zabijaniem :)

Wiem ze jest tez masa modow do thiefa... mozesz poszukac albo popytac. Dajmy na to tu http://thief-forum.ehost.pl/

Aha i bądźmy szczerzy... Assassin Creed ma malo wspolnego z cichym zabijaniem

Są jednak misje poboczne (i fabularne podejrzewam :P) w których takie ciche zabijanie bardziej się opłaca niż wjazd w 15 strażników, ale to już zależy od tego czy mamy chęci i czy czerpiemy satysfakcje z takiej formy zabójstwa. Dodam od siebie że preferuję pierwszą opcję ^.^ skradanie jakoś nigdy mi się nie podobało.

A jak można w Wiedźminie "Cicho" Zabijać?

Dobre pytanie :)

Thief 1,2,3 na 100% ci pojda a gra bardzo fajna. I masz tam ciche zabijanie

hmmm może the saboteur ?