Cichutko!

Witam. Szukam gry w której można robić wszystko po cichu (skradanki), uwielbiam zabijać "od tyłu" za pomocą noża czy innych duperelków. Grałem we wszystkie Thief'y, Splinter Cell'e.

Jakie są wasze propozycje?

Mój komputer:

AMD ATHLON 64 Processor 2.01 GHz

2GB RAM

GeForce 8600 GT

Sprawdz Hitman, nie wiem ktora czesc ci polecic, bo nie jestem fanem lysola, ale reszte juz znajdziesz na google. Gralem we wszystkie czesci po trochu, oczywiscie nie ukonczylem ani jednej z nich, nie na moje nerwy to, wole wparowac niczym rambo i wykosic wszystkich kilkoma seriami z karabinu, a Hitman to zupelnie inna bajka, dlatego mysle, ze powinien ci sie spodobac.

W Team fortress 2 możesz pograć Spy'em

Grałem we wszystkie hitman'y oraz grałem w TF'a 2.

EDT.Aha i jeszcze by było fajnie gdybyśmy mieli jakieś nadludzkie zdolności, niewidzialność lub coś w tym stylu. Tak grałem w Crysis'a.

Poczekaj trochę na Dishonored bo gra będzie mega.

Eeemm AC? :D W końcu jesteś tam asassynem. Dziwne, że w to nie grałeś 0.o

W Mass Effect jest klasa szpieg. Niewidka i te sprawy, ale o zabijaniu nożem można zapomnieć.

W Assasiny też grałem wszystkie.(czekam na 3)

A na Dishonored również czekam :)

Więc ja polecam serię The Elder Scrolls. Najłatwiej zabójcą gra się w Skyrimie :).

PS. Wiem że to nie skradanka, ale da się tak przejść grę (no może oprócz walk ze smokiem xD).

Więc ja polecam serię The Elder Scrolls. Najłatwiej zabójcą gra się w Skyrimie .PS. Wiem że to nie skradanka, ale da się tak przejść grę (no może oprócz walk ze smokiem xD).

Chodzi mi tylko o skradanki.

Lalalalala?

W Deus Ex: Bunt Ludzkości jest dużo skradania i prawie każdego można załatwić po cichu z bliska lub z dystansu.

Metal gear soldier

Metal gear soldier

Metal Gear Solid, o ile się nie mylę...

Thief 1,2,3 stara gierka, skradasz sie i myślisz ;]

XIII - ta gra komiksowa....swego czasu była trudna

Witam. Szukam gry w której można robić wszystko po cichu (skradanki), uwielbiam zabijać "od tyłu" za pomocą noża czy innych duperelków. Grałem we wszystkie Thief'y, Splinter Cell'e.

Jakie są wasze propozycje?

Mój komputer:

AMD ATHLON 64 Processor 2.01 GHz

2GB RAM

GeForce 8600 GT