Ciekawa Gra 2D

Mu jest w rzucie izometrycznym czyli 2d

A co ma rzut do tego czy gra jest w dwóch czy trzech wymiarach, bo nie rozumiem?

A co do botowania, to racja. To jest dobre dla lamerów. Jak chcesz grać to graj. Jak nie chcesz grać to nie botuj tylko nie graj. A jak Ci zależy na szybszym zdobywaniu umiejętności to idź na OTS'a.

Ja samej tibii nie lubie ale też ciekawą grą jest RUNESCAPE xD

@up

na moje oko runescape jest 3D :) poza tym to jest via www ;/

nom musze sie z taba zgodzic przemcio

tibia jest (dorzuć dowolną obelgę).

dowolna obelga hmmm...sika na siedząco ;p

A jeżeli uważasz że jak botujesz to nie robisz nic złego, to poczekaj aż koło ciebie przejdzie jakiś GM... Ban na miejscu.

botuje bo traciłem 2 poprzednie acc i se odrabiam to co wtedy miałem i nigdy nie widziałem w tym nic złego,a ban nie na zawsze tylko 30 dni a więc nie mam problemu ;p

Myślałem ze to temat ciekawa gra 2d a tu ciagle biadolenie o Tibii. Z 2d jedyną grą ktora mnie wciągła na długi czas jest Legend of Mir. NIby tylko 3 klasy postaci ,grafika troche lepsza niz w diablo1 ale gameplay niesamowity, niezle pvp i misiowe wojny gildii:)

A znacie Polanie-Online? Oficjalna strona gry www.polanie-online.com. Prosta i nieskomplikowana grafika 2D lecz zawierajaca wiele starannie dopracowanych elementów graficznych, przyjemnych dla oka. Potrafi naprawdę wciągnąć. Zaletą gry jest to, że ciągle się rozwija, jej twórcy zaskakują ciekawymi questami i pomysłami. Klimat średniowieczno-baśniowy, ogromny świat do zwiedzania (również podziemny). Ciekawostką jest pięknie odtworzone w grze miasto Kraków.

A kto nigdy nie uzyl BOTA?? ciekawe co ??

JA nigdy nie uzywalem bota!!! poza tym nie na temat,spam i odkopujesz tematy koleś

ja nigdy nie użyłem bota

@topic

La Tale

chłopie tak mnie wciągneła że szok,wracam dziś ze szkoły o 14:20 i zaczynam pykać w La tale gram,gram patrze a tu 18;00.Przekonałem się że gry 2d potrafią bardziej przyciągnąć niż gry 3d

@down

niestety 3d

a i zgadasz się ze mną że gry 2d są bardziej grywalne od 3d??

NoStale mi się zdaje. o ile się nie myle 2d.

NosTale to gra 3D, a według mnie fajne są gry (2D) EuDemonsm i Zero Online.

Kurde ludzie Was chyba poje...chało. Popatrz na datę założenia tego tematu. Prawie rok temu! Skończcie tą archeologie! Bo to już zaczyna być wkurzające. :angry:

toż logiczne jest to, że chcą sobie nabić posty :)

Nie,nie chcę sobie nabijać postów chcę jedynie polecić grę w która aktualnie grywam.

A i nie offtopuj ;D

@down

tak maple jest bardzo grywalne jedyne w tej grze mnie denerwuje to to że nie ma tam skilli na 1,2,3 tylko shift,tab itd wydaje się to poręczniejsze ale w moim przypadku tak nie jest

Nie,nie chcę sobie nabijać postów chcę jedynie polecić grę w która aktualnie grywam.A i nie offtopuj ;D

Offtopuje w dobrej intencji. Z gier 2d to Maple Story jest dosyć grywalne

LaTale jest neizły,nie powiem.

Eudemons (i jego klon w który grałem,Crazy Tao) jest męczący na dłuższą mete,nie dość że leveluje się siebie to jeszcze trzeba biegać jak głupi z petami.

Myślę że można jeszcze polecić jako niezobowiązującą rozrywke Land of Magic.

W La Tale se pograj .. . . Albo wejdź na stronę główną tam masz kilka napisanych.

Dla nie tibia to syf... Te wypowiedzi tibijczyków... o weź to się płakać chcę... Mój kumpel zarywa noce, w dzień botuje a na lekcjach śpi albo gada o skillach i innych syfach. No bo jak można walnąć tekst ... Uwaga cytuję... "Ej co ty tak wolno chodzisz dzisiaj? Bochów zapomniałeś" albo biegać po szkole i krzyczeć "Fri itemz plax!" ?? Wytłumaczy mi to ktoś??

SRY za OFFTOP :(

Poza tym takie gry jak Maple story jak juz ktoś powiedział, gra mis ie podobała ale już nie gram... aaaa! RUNESCAPE!!!! ŚWIETNE!

Mi sie osobiście podoba gra polska online ,nie jest dużo graczy ale to fajna gierka 2d miła atmosfera ,nie ma wszechobecnego chamstwa nie wyzywają sie gracze,przynajmniej żadko i na poprawną polszczyznę jest zwracana uwaga przez game administratorów i game masterów.