Może zna ktoś jakąś fajną i ciekawą grę 2D?
Moglibyśmy pograć: D
Nie będę wypisywać
dawajcie propozycję ;d
Może zna ktoś jakąś fajną i ciekawą grę 2D?
Moglibyśmy pograć: D
Nie będę wypisywać
dawajcie propozycję ;d
lol? nie napisales czego oczekujesz wiec proponuje Ci tibie posiada rozbudowany system zachecianie dzieci neoo do grania, bezsensownych i dlugotrwalych questow na bezsensowne itemki i baaardzo dobrze rozbudowany sysem wyciagania kasy z portwelow graczy
hehe, śmieszne..
lol? nie napisales czego oczekujesz wiec proponuje Ci tibie posiada rozbudowany system zachecianie dzieci neoo do grania, bezsensownych i dlugotrwalych questow na bezsensowne itemki i baaardzo dobrze rozbudowany sysem wyciagania kasy z portwelow graczy
Tibia jest leprza od wowa, jest tańsza a więc wow wyciąga kase , jest ciekawe pvp , ciekawe mapy ,CIEKAWE QUESTY BO W WOWIE SĄ ZZZ grałem w wowa to syf , jak nie chce ci sie expić to można przeżyć wspaniałą przygodę z rozgrywką pvp , ja pamiętam jednym z pierwszych postaci knight około 20 lv na balerze za czasów początków 7.6 balera to world brazylijczyków ale my zrobiliśmy taki team polaków że rządziliśmy worldem ;p jumnął k armor w 6 go próbowaliśmy zabijać za każdym razem uciekał ale emocje pierwsza klasa , TYLKO ŻE TRZEBA UMIEĆ GRAĆ
ps. w wowie jest więcej dzieci neo niż w tibii po za tym jak już kiedyś powiedziałem to moda na obrażanie tibii i tibijczyków
No nie, teraz to pojechałeś :roll:
PvP można sobie D wytrzeć, spójrz na PvP w WoWie albo L2, a potem się wypowiadaj.
Ciekawe mapy to chyba dla ślepców którzy nie widzą tej "pięknej" grafy.
A żeby nie odbiegać od tematu to polecam MU Online, gierka wciągnęła mnie na jakiś czas. I uwaga - jest 2D. Każdy kto ją nazwie 3D to ma oczy wszędzie, tylko nie tam gdzie się patrzy :roll: Ale to temat na osobną rozmowę.
mu noline oczywiscie tylko na prywatnych serwerach bo global to syf :PP
Grudge Mu jest spoko!Ale ja tak ogólnie nie przepadam za MU!Polecam Endless online oraz Maple Story :!:
No nie, teraz to pojechałeś :roll: PvP można sobie D wytrzeć, spójrz na PvP w WoWie .
Weź człowieku .. no prawie .... nie znasz tibii pvp jest leprze bo jest spontaniczne tworzą to gracze wojny gildii i spory a nie rasy a jak chcesz kogoś se ubić z twej rasy to tylko duel , tibia ma ładniejszą grafe od wowa tam są ostre rogi i niektóre rasy np.trolle to jak z gumisi te orki też wyglądają jak z pod sklepu menele tylko że zielone .
Sorry tibia ma lepsza grafike niz WoW?Cos lekko Ciebie ponioslo fakt w tibia jak gildia idzie na gildie jest calkiem ciekawie lecz niestety hackerzy,PA,boterzy psuja ta gre w sumie nie powinnismy patrzec na grafike...
Pozdrawiam
Maple Story wersja Europejska.
eMS
lecz niestety hackerzy,PA,boterzy
to zależy co kto lubi co do hackerów to po prostu jakiś spy-bot (ad aware mój ulubiony) antywirus i nie ma problemu tylko trza systematycznie skanować , PA człkiem ich tam sporo ale dzięki nim jest co robić trza pacyfikować ;p trza umieć się zachować czasem łeb w piach schować, a co do botów to sam do skillowania używam .
a co do botów to sam do skillowania używam
I nazywasz się fanem tibii? Tak naprawdę jesteś wrzodem wrzynającym się w D twórców, który próbują utrzymać tą grę.
PS.
A ludzie w Tibii wyglądają jak Lemmings'y
A żeby nie odbiegać od tematu to polecam MU Online, gierka wciągnęła mnie na jakiś czas. I uwaga - jest 2D. Każdy kto ją nazwie 3D to ma oczy wszędzie, tylko nie tam gdzie się patrzy :roll: Ale to temat na osobną rozmowę.
Eee...? MU jest w 3D.
Tak naprawdę jesteś wrzodem wrzynającym się w D twórców, który próbują utrzymać tą grę.
Dla twórców tibi nawet jak botujesz a pacca masz to nie jesteś wrzód tylko żywiciel bardziej ale jak jesteś facc co to nie myśli o paccu to wtedy jesteś wrzód taka prawda gorzka bo gorzka ale szczera.
Eee...? MU jest w 3D.
Mu jest w rzucie izometrycznym czyli 2d
mysle ze obydwoje macie racje, bo na privach czesto wystepuje opcja kamery 3D
SupermenDa, ale wyobraź sobie sytuację że trzech gości zobaczy jak botujesz i pomyślą "Ale ta gra jest głupia, tyle tu botterów", i odejdą. I już CipSoft ma 180zł w plecy (kto powiedział ze nie kupią PACCa w przyszłości?)
W tibii nikt tak nie myśli chba że jakiś frajer, a jak skilluje na bocie to i tak nikomu nie przeszkadzam bo nie zajmuje całego respa tylko 2-3 moby
Tak pomyślą ludzie uczciwi. Jeżeli uważasz ich za frajerów, to sam nim widocznie jesteś.
To im przeszkadza. Po potem przyjdziesz do nich na PvP i co? Ze skillami 70/70 dzięki botowi rozwalisz ich na kilka hitów...
I przestań offtopować, bo tylko rozśmieszasz tych którzy to czytają...
ze skillami 70/70 mało kogo wezmę na pare hitów może cieniasa poniżej 20 lvla.A jak by w tibi jakimś cudem dało się podzielić ludzi uczciwych i nie uczciwych i usunąć nieuczciwych to by był koniec tibii ,poza tym to czy ktoś botuje nie wyznacza uczciwości nie uczciwością jest kraść se kłamać oszukiwać graczy
A jak by w tibi jakimś cudem dało się podzielić ludzi uczciwych i nie uczciwych i usunąć nieuczciwych to by był koniec tibii
I to potwierdza, że Tibia to (dorzuć dowolną obelgę).
A jeżeli uważasz że jak botujesz to nie robisz nic złego, to poczekaj aż koło ciebie przejdzie jakiś GM... Ban na miejscu.