Witam;]
Otóż niedawno rozpocząłem przygodę z grą e-sim.
Jest to ciekawa gra w której tworzymy społeczność e-kraju.
Pracujemy,tworzymy firmy walczymy etc.
Moeżecie wpisać nick Bozydar, jako polecającego;]
Wspomożecie mnie i siebie;]
Witam;]
MInął już miesiąc od Twojego posta. Podziel się teraz wrażeniami z tej gry. Może mnie zachęcisz
+1
agreed też chętnie poczytam
3 prośby, musisz coś napisać
I czym to się różni od e-republic?
Zauważyłem spory ruch w tym temacie, a więc udziele odpowiedzi, oraz podam jakiś ogólny zarys gry.
To od początku. Zaraz po rejestracji otrzymałem wiadomość od gracza, ze wskazówkami na początek. Polecił mi także kanał irc, na którym otrzymałem odpowiedź na wszystkie pytania dot. gry. Nawiązałem nowe znajomośći, e-sim tworzy coś na rodzaj społeczności. Gra wciągnęła mnie na dłuższy czas (przeważnie rezugnuje po 1-2 tygodniach) tutaj już mamy prawie 2 miesiące;]
W grze możemy zaczynając od zwykłej walki, przez handel i wymianę, prowadzenie gazetki lub jednostki militarnej,pełnienie funkcji prezesa partii do nawet zostania wybranym do kongresu, a przypadku dużego poparcia startować nawet na prezydenta ePolski.
Przez ostatnie 2 miesiące ilość polskich graczy wzrosła z 1000 do 5000. Jest to zasługa wielu obywateli, którzy starają się przyciągnąć nowych graczy.
Co do pytania czym to się różni od erepublik, mogę powiedzieć tyle co wiem. W e-repa nie grałem zbyt wiele, ale sporo osób twierdzi( w tym ja) że aktualizacja która była ok. 2 lata temu zepsuła grę, do tego dochodzi IS, który w esim nie istnieje.
To na tyle;]
Do zobaczenia w grze.
W razie pytań piszcie do mnie, nick ten sam.
Gralem w ta gre z takim jednym forum o tibii, przejelismy polske no i dalej to nie wiem bo sie znudzilo ;d
Jesli komus sie nudzi to polecam ta gre ale to tylko dla zbicia czasu ;d
Chyba jednak pymyliłeś gry;]
Zgodzę się, jeśli byś napisał że przejmowaliścię eNiemcy;]
Gra dla mnie rozkręciła się dopiero pop 2 miesiącach.Teraz e-sim wymaga poświęcenia jej uwagi.
Witam;]