Ciekawa zagwostka

Siema, mam ciekawą zagwozdkę z eso konkretnie znowu z launcherem :D (tak wiem , kup sobie słownik czlowieku ) :D

A więc chciałem sobie wlączyć dziś eso przez launcher na pulpicie i niestety nie mogłem odpalić bo wyskoczyło to, że musze zainstalować wszystko od nowa, aczkolwiek mam zainstalowane eso i z bezposredniego pliku eso64.exe gra działa poprawnie pytanie moje jest takie czy tylko mnie to spotkało :D

powiem Ci, że nie tylko Ciebie... :P ja zrobiłem skrót do pliku podanego przez Ciebie. Nawet jak w starcie wyszukuję to nie ma launchera...

Nooo myślałem, że tylko mnie to dotknelo. Na poczatku myslalem, że będę musial sciagac znowu wszystko, ale jednak inaczej idzie odpalic :D

Mnie też to dotknęło, ale za drugim i każdym kolejnym razem było już okej. Za pierwszym razem nawet przez chwilę zacząłem ściągać ponad 40 GB od nowa, ale moment, przecież mam całą grę :D Wyłączyłem launcher włączyłem drugi raz (chyba również bezpośrednio z folderu) i było git.

Mam ten sam problem : /

Melduję że problem się i u mnie pojawił. Już wiecie może , ktoś coś ?

Siema, mam ciekawą zagwozdkę z eso konkretnie znowu z launcherem :D (tak wiem , kup sobie słownik czlowieku ) :D

A więc chciałem sobie wlączyć dziś eso przez launcher na pulpicie i niestety nie mogłem odpalić bo wyskoczyło to, że musze zainstalować wszystko od nowa, aczkolwiek mam zainstalowane eso i z bezposredniego pliku eso64.exe gra działa poprawnie pytanie moje jest takie czy tylko mnie to spotkało :D