Siemaaa! Może powiecie coś o swoich ulubionych grach MMO, a bardziej chodzi mi o to, żeby mnie to jakiejś lekko przekonać
Ciekawie było by pograć w coś miłego, nieprzytłaczającego jak Tera
Ale Coś bardziej jak Dragon Nest! Jakie wy polecacie?
Ciekawe gry!
Battle of the Immortals, War of the Immortals albo stare dobre MU online (privy)- kolorowe mmo z dość sporym contentem i do tego wciągające jak na swoje lata i tak mało wymiarową grafikę. Ewentualnie Dark Eden na privach albo 2Moons. To są mmo 2D i 2,5D, które wymiatają imo. Są mroczne i zalatują prochem i dymem z palonych wiosek, gdzie Dark Eden posiada dodatkowo unikalny klimat post-apo vampire vs humans vs imba humans, if you know what I mean. Natomiast 2Moons, tudzież Dekaron, to chyba najdynamiczniejszy mmo 2,5D ever- dużo świateł, krwi czyli ogólnie agresji. Polecam.
No ja myślałem kiedyś nad MapleStory, ale do końca nie rozkminiam tej gry... więc zostaje mi LoL W BOTI i WOTI grałem
Ciekawa, lecz praktycznie jedno kliknięci robi za Ciebie całego questa
Lineaege 2 i Mu online juz 9 lat cały czas w te dwie gry
Dungeons & Dragons Online, jedyne mmo w które grałem więcej niż jeden dzień, i które się nie nudzi.
Niestety już nie gram, po prostu nie mam czasu.
Siemaaa! Może powiecie coś o swoich ulubionych grach MMO, a bardziej chodzi mi o to, żeby mnie to jakiejś lekko przekonać
Ciekawie było by pograć w coś miłego, nieprzytłaczającego jak Tera
Ale Coś bardziej jak Dragon Nest! Jakie wy polecacie?